Site Rengi

DOLAR 32,5047
EURO 34,5967
ALTIN 2.492,34
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 16°C
Cts 19°C

Başkan Bıyık’tan Rahmetli Türkeş İçin Anma Mesajı

Başkan Bıyık’tan Rahmetli Türkeş İçin Anma Mesajı
04.04.2022
A+
A-

Çifteler Belediye Başkanı Kadir Bıyık: “Başbuğumuz Alparslan Türkeş’i 25. ölüm yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum” dedi.

Çifteler Belediye Başkanı 4 Nisan 1997 tarihinde vefat eden milliyetçi siyasetin başbuğu Alparslan Türkeş’in vefatının 25.yılında bir anma mesajı yayınladı.

Çifteler Belediye Başkanı Bıyık, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Ölürse ten ölür, Başbuğlar Ölmez!
Başbuğumuz Alparslan Türkeş; Türk- İslam davasının yılmaz savunucusu, kahraman bir asker, devlet adamı, cesaret timsali, ahlak abidesi nesiller boyu unutulmayacak bir liderdi.

Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in hayatı büyük mücadelelerle geçmiş, sürgünler görmüş, işkenceler çekmiş, 5400’den fazla evladını şehit vermiştir. O vefatının ardından milyonların göz yaşı döktüğü bir devlet adamıydı.

O asrın destanını yazan bizleri; ‘hak yoluna, hakikat yoluna’ çağıran: “Evlatlarım! İşkencelere dayanamayan olursa hepsini Türkeş yaptırdı deyin.” diyecek kadar merhametli, evlatlarına sahip çıkan bir babaydı.

Başbuğ Alparslan Türkeş; Türk milletinin umudu olan başlı başına dev bir Turan’dı. O, yıkılmaz bir duruş, bir tavır, sarsılmaz iradenin ta kendisiydi.

12 Eylül 1980 savunmasında Alparslan Türkeş: “Ne yaptımsa bilerek, isteyerek yaptım.
Türkiye ve Türk milleti için yaptım. Milliyetçiliği suç olarak kabul ediyorsanız, ölünceye kadar bu suçun faili olacağım… Mevzu vatansa hepimiz ölelim, mevzu makamsa hepiniz ölün…” sözleriyle dünyaya başkaldıran bir Başbuğ’du.

Milliyetçi-Ülkücü Hareket, Başbuğumuzun emanetlerine sahip çıkan başımızı bir an olsun yere eğdirmeden tavrıyla, duruşuyla, adamlığıyla, rehberliyle, liderliğiyle Genel başkanımız Sn. Devlet Bahçeli Beyefendi’yle kutlu mücadelesine devam etmektedir.

Bizler uzun ve çetin olan bu yolda, hepimizin Türk bayrağı olduğunun bilincinde olarak, bayrağı lekelemeden, kirletmeden, inanmışlığımızdan bir an olsun taviz vermeden türlü engellere rağmen, yolumuzdan bir an olsun sapmadan, yılmadan, yıkılmadan son nefesimize kadar ülkücü hareketin yolunda ölmeyi şeref sayan neferleriz.

Bizler Başbuğumuzun: ‘Ülkücülük MHP’de olur’ sözlerini yüreğimize nakşetmiş; inandığımız davanın kutlu çatının altında olmaktan onur duyan ülkücü hareketin mensuplarıyız.

Evlatlarının onun izinde, onun yolunda olduğunu hatırlatarak Ülkücü hareketin mimarı, Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucu Genel Başkanı Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in aramızdan ayrılışının yıl dönümünde rahmet, minnet ve dualarla anıyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.