Site Rengi

DOLAR 32,4832
EURO 34,9902
ALTIN 2.434,67
BIST 9.716,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 19°C

Beylikova’da Gençlere Destekler Devam Ediyor

Beylikova’da Gençlere Destekler Devam Ediyor
27.12.2021
A+
A-

Beylikova’da bulunan gençlerin kişisel ve mesleki gelişimlerine yönelik çalışmalar devam ediyor. Beylikova ilçesinden gelen 25 genç meslek edinimine yönelik olarak özel kurslarla destekleniyor.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden, Gençlerimiz bizim için çok önemli,onlar bizim geleceğimiz. Biz de onların eğitimi ve gelişimi için her türlü desteği vermeye devam ediyoruz dedi.

Eskişehir’de bulunan özel bir eğitim merkezinde eğitimlere başlayan gençleri ziyaret eden AK Parti Beylikova İlçe Başkanı Serhat Erden ile AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Beylikova İlçe Koordinatörü Kenan Sönmez gençlere başarı dileklerini iletti.

Beylikova’da birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarısürdürklerini belirten İlçe Başkanı Erden, konuşmasında şu ifadeleri kullandı: Gençlerimiz her daim bizim kıymetlilerimiz. Meslek edindirme kursları gençlerimizin hayata atılmaları için en önemli adımlardan bir tanesi. Bu bağlamda çok önem arz ediyor. Eğitime başlayan arkadaşlarımıza başarılar diliyoruz. Kadınlarımıza yönelikte BEYKOOP Beylikova İlçesi ve Mahalleleri Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi’nin de kuruluşunu gerçekleştirdik. Yani kadınlarımıza yönelik olarak yakın zamanda kooperatif bünyesinde eğitimlerimiz ve çalışmalarımız başlayacak. Şimdiden hemşehrilerimize hayırlı ve uğurlu olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.