Site Rengi

DOLAR 32,3397
EURO 35,1220
ALTIN 2.241,18
BIST 8.904,94
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 8°C
Cts 13°C

“Covital Mucizevi İksir” COVİD 19 ‘u Yok Ediyor

“Covital Mucizevi İksir” COVİD 19 ‘u Yok Ediyor
21.12.2020
A+
A-

Eskişehirli bir ilaç firmasının geliştirdiği ve bağışıklık sistemini güçlendirerek virüslerin geçişine engel olan COVİTAL isimli toz içecek yüzyılın belası haline gelen Covid 19 için umut olarak gösteriliyor. Binlerce cana mal olan ve günlük yaşantımızı kısıtlayarak ülkelerin ekonomilerine de ciddi darbeler vuran Covid 19 için bilim uzmanlarını arayışlarını sürdürürken Eskişehir’den bir ilaç firmasının geliştirdiği COVİTAL isimli gıda takviyesi insanlara şifa dağıtmaya devam ediyor. İlk olarak Nisan ayında piyasaya çıkan ve kullanıcılardan her seferinde tam not alan gıda takviyesi COVİTAL için, geliştirilme aşamasında bugüne kadar 5.000’den fazla hastayı iyileştirdiği de belirtiliyor.

İlim İlaç A.Ş. tarafından geliştirilen COVİTAL, Türkiye’de üretilip 7 ülkeye ihraç ediliyor. İlim İlaç San. Ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Veli Can Tefon, klinik çalışmaları ve üretim aşaması tamamlandıktan sonra, ilgili bakanlıklardan alınan izinler ile ürünün piyasaya arz edildiğini açıkladı.

“Sağlıkta kalite bizler için çok önemli”
Yönetim Kurulu Başkanı Veli Can Tefon yaptığı açıklamada, İlim İlaç A.Ş.; EN ISO 13485 (Tıbbi Cihazlar Kalite Yönetim Sistemi), EN ISO 9001 (Kalite Yönetim Sistemi), GMP (İyi İmalat Uygulamaları) standartlarına sahip CE işareti ile üretim yapmaktadır. Hijyen ve kaliteye çok önem veriyoruz. Üst düzey üretim standartlarında imalat yapıyoruz. Sağlık ürünlerinde kalite ve hijyenin çok üst düzeyde olması gerektiğine inanarak GMP ve CE standartlarımızı koruyoruz dedi.

Saşe formda ve 7 li paket içerisinde satışa sunulan mucizevi iksir her gün 1 saşeyi suda eriterek kullanılıyor. 1 paketin kullanımı ise toplam 1 hafta sürüyor. Uzmanlar bir paketi bitiren kullanıcının iki ay boyunca tüm RNA tabanlı virüslere karşı bariyer oluşturduğunu ve hastalığa yakalanmadığını söylüyorlar.

Hastalığa yakalanan bir kullanıcının ise kullanımı iki katına çıkararak, 2 kutu COVİTAL‘i sabah ve akşam birer saşe olarak kullanması gerekiyor. 4’üncü günün sonunda negatife dönen kullanıcının tat alma duygusu yerine geliyor ve eklem ağrıları hızla azalıyor. Tamamen bitkisel içerikle hazırlanan COVİTAL’in hiçbir yan etkisi bulunmazken ileri yaşlardaki hastalarda bile kısa sürede sonuç vermesi tüm gözleri bu gıda takviyesine çevirdi.

Hastalığı kritik biçimde geçiren ve entübe olmuş hastalar için ortam havasını temizleyen makinalara COVİTAL‘in özel karışımını ekleyen uzmanlar entübe hastaların solunum yoluyla iksiri aldıklarını ve iyileşme süreçlerinin çok hızlandığını belirtiyorlar.

Gıda takviyesi olarak satışa sunulan COVİTAL sadece hasta olanlara şifa dağıtmıyor, hastalıktan korunmak için çaba sarf edenlerin de ilk tercihi olma yolunda ilerliyor.

YORUMLAR
  1. Murat Tuncelik dedi ki:

    Dünya çapındaki bu virüse başlarda inanmıyordum , fakat çevremdeki insanlarda da pozitif vakalar olunca beni de korkuttu ve bir arkadaşımın tavsiyesi ile bu içecekten sipariş ettim , hergün toplu taşımaya binmeye mecbur olduğum için tedirgin bir şekilde işe gidiyordum , artık bu tedirginliğim yok , bu ürünü hem kendime aldım hemde karantina da bulunan akrabama yolladım ve hastalığı hafif atlattı artık negatif . Bu ürünü herkese tavsiye ederim , hiçbir yan etkisi yok aksine hem bağışıklık sisteminizi güçlendiriyor hemde mucizevi şekilde iyileştiriyor.