Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 35,0101
ALTIN 2.325,51
BIST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu ESOGÜ FK Oldu

Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvası Şampiyonu ESOGÜ FK Oldu
19.11.2021
A+
A-


Eskişehir Sağlık Sen Cumhuriyet Kupası Halı Saha Futbol Turnuvasının şampiyonu Eskişehir Osmangazi Üniversitesinden ESOGÜ FK takımı oldu. Bir ay boyunca ter döken 21 takım 294 oyuncu ve 56 maç sonucunda müthiş bir finale sahne olan
karşılamaşmada Att Team ve Esogü Fk arasındaki final müsabakasında gülen taraf Esogü Fk takımı oldu. Turnuvanın 3. Lük 4. Lük mücadelesinde son yılların şampiyon takımı Yunus Emre Fk. 3. Olurken Esogü’nün bir diğer takımı Onkoloji 4. Olarak turnuvayı tamamladı.

Turnuvanın en iyi kalecisi olarak OnkolojiSpor Kalecisi UfukTEMİZ,

Turnuvanın istikrarlı Veteranı Yunus Emre Fk. Mürsel BELYURT,

En centilmen futbolcu OnkolojiSpor Burak ZEDEF,

Turnuva gol kralı ATT TEAM Erdal DURAN,

Turnuvanın fenomeni Esogü takımından Zafer ŞEKEROĞLU, oldu.

Kapanış törenin de konuşan Sağlık Sen Şube Başkanı Hüseyin Köksal “her yıl geleneksel olarak düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvamız pandemi nedeniyle geçen sene yapılamamış ve bu sene Cumhuriyet Kupası adı altında yapılmıştır. Bildiğiniz üzere pandeminin ağır yüküyle ezilen sağlık çalışanlarımıza bir nebze nefes olması, psikolojik yönden rahatlama ve sosyal yönden kaynaşma adına önemli bir fırsat olarak görmekteyiz.” dedi.

Final müsabakaları öncesi 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü kapsamında Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğü İle birlikte final maçları öncesi kadına yönelik şiddetle mücadeleye destek vermek amacıyla pankart ve dövizlerle başlama serominisi yapıldı.

Eskişehir Sağlık Sen Şubesi olarak üyelerimizin motivasyonlarınıartırmak amacıyla sosyal projeler yapmaya devam edeceğiz.

Hasan Hüseyin KÖKSAL

         Şube Başkanı

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.