Site Rengi

DOLAR 32,5853
EURO 34,8176
ALTIN 2.412,65
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 31°C
Az Bulutlu
Eskişehir
31°C
Az Bulutlu
Çar 27°C
Per 21°C
Cum 26°C
Cts 28°C

Doldurulmuş Makaron Satışı Yapan 2 İşletme Sahibi Yakalandı

Doldurulmuş Makaron Satışı Yapan 2 İşletme Sahibi Yakalandı
04.03.2021
A+
A-

Eskişehir’de tütün doldurulmuş makaron satışı yaptığı tespit edilen bakkal ve tütüncüye operasyon düzenlendi.

Edinilen bilgilere göre, Tepebaşı ilçesi Satılmışoğlu mahallesinde faaliyet gösteren ve işletmeciliğini A.Y. isimli şahsın yaptığı bakkal dükkânında içi kıyılmış tütün ile doldurulmuş makaron satıldığı tespit edildi. Bakkal sahibinin, bu ürünleri Şirintepe mahallesindeki bir tütün işletmesinden aldığı bilgisinin alınması üzerine; Eskişehir İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlar Şube Müdürlüğü ekipleri ve Çukurhisar Jandarma Karakol Komutanlığı ekiplerince operasyon başlatıldı. İşletmelerde yapılan aramalarda; bakkal dükkânında 36 paket, tütüncü dükkânında ise 220 paket toplam 256 paket içi tütün doldurulmuş makaron ve 29 kilogram faturasız, bandrolsüz ve hologramsız kıyılmış tütün ele geçirildi.

İşlemleri tamamlanan A.Y. ve Y.A. isimli şüpheliler: “Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçundan adli makamlara sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan şüpheliler adli kontol şartıyla serbest bırakıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.