Site Rengi

DOLAR 32,3640
EURO 35,0101
ALTIN 2.325,51
BIST 9.093,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

Emine Nur Günay’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı

Emine Nur Günay’dan Yeni Yıl Kutlama Mesajı
29.12.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, yeni yıl için kutlama mesajı yayımladı.
Prof. Dr. Günay, mesajında şu ifadelere yer verdi:
 “2022 yılına girdiğimiz bugünde tüm milletimizin ve Eskişehirli hemşerilerimin yeni yılını kutluyorum.

Yeni yıl her zaman yeni başlangıçların ve yeniliklerin başlangıcıdır. Yeni umutlar ile başladığınız bu yıl öncelikle tüm insanlığa başta sağlık olmak üzere huzur, sevgi ve bereket getirsin. Ülkemizi ve tüm dünyayı saran, iki senedir tüm dengeleri alt üst eden, Covid-19 virüsü yüzünden kaybettiğimiz tüm insanları ve vatandaşlarımızı da rahmetle anıyor ve ailelerine başsağlığı diliyorum.

Bildiğiniz gibi tüm dünya çok büyük bir sınavdan geçiyor. Kıt kaynaklar ile yaşamı ve mücadeleyi her zaman hissetmeye devam ediyoruz. Ama bilmeliyiz ki hayatta umut her zaman var oldu ve var olacak. Dünyadaki tüm ülkeler bir kırılma içerisinde. İklim krizi, su kıtlığı, hava kirliliği, ekonomik çalkantılar, siber saldırılar, vekalet savaşları, kadınlar, çocuklar, hayvanlar ve her tür canlıya karşı şiddet! Yeni bir arayış içinde dengesini bulmayan çalışan küresel sistem. Bizler de kocaman bir dengenin ve dengesizliğin içinde mücadeleye devam ediyoruz. Daha iyisi için, yarınlar için çalışmaya ve başarmaya devam edeceğiz ve Siz gençler devam edeceksiniz.

Her yeni yıl yeni başlangıçlar dedik. 2022 inşallah hepimiz için çok güzel bir yıl olur ve yaşanan tüm olumsuzlukların unutulacağı güzel günler ile dolu olur.

2021 yılını acısıyla tatlısıyla geride bırakıyoruz. Acıları ve başarısızlıkları deneyim, mutlulukları anı olarak kabul ederek yeni yıla hazırlanıyoruz. 2022 yılında büyümeye, üretmeye ve yenilenmeyi hedefliyor, hedeflerimize adım adım ilerleyeceğimiz bir yıl olarak geçmesini temenni ediyorum. Barış ve dostluğun başta ülkemiz olmak üzere tüm coğrafyalarda hakim olduğu birlik ve kardeşlik duygularının samimi bir şekilde paylaşıldığı bir yıl olmasını diliyorum. Yeni yılda, acıların, zulümlerin, adaletsizliklerin son bulmasını; huzurun, mutluluğun, refahın hâkim olmasını yeni bir dünyada ve Eskişehirde buluşmak dileğiyle, hepinize sevgilerimi, saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.