Site Rengi

DOLAR 32,3698
EURO 35,0047
ALTIN 2.326,10
BIST 9.092,70
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 28°C
Sal 21°C

EOSB Başkanı Nadir Küpeli: ‘2021’de Eskişehir’e ve Bölgemize Değer Katacak Projeler İçin Çalışıyoruz’

EOSB Başkanı Nadir Küpeli: ‘2021’de Eskişehir’e ve Bölgemize Değer Katacak Projeler İçin Çalışıyoruz’
30.12.2020
A+
A-

2020 yılının dünya ve ülke açısından zor bir yıl olduğunu aktaran Eskişehir OSB Başkan Nadir Küpeli, “Pandemi ile mücadele ettiğimiz zor bir yılı geride bırakırken Eskişehir OSB olarak ise şehrimiz ve ülkemiz için üretmeye devam ettik. 2021 yılında ise bölgemize değer katacak yeni projelerimizin çalışmalarını tüm hızla sürdürüyoruz” dedi.

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, yeni yıl dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Zor bir yılı geride bıraktıklarını yeni dönemde yeni küresel sistemin Türkiye’ye sağladığı fırsat ve avantajlara daha fazla odaklanılması gerektiğini belirten Başkan Küpeli, “Dünya ve ülkemiz açısından zorluklarla dolu olan 2020 yılını artık geride bırakıyoruz. Covid-19 pandemisi tüm dünyada ekonomik ve sosyal yaşamı neredeyse baştan aşağıya değiştirdi. Beklenmeyen ve akla gelmeyen birçok olayı ve gelişmeyi bu yıl yaşadık. Bu yeni dönem kendi içinde birçok fırsatı da barındırdığını gördük. Önümüzdeki dönemde yeni normalin üretim üssü olarak Türkiye’yi birlikte şekillendirmeye başladığını görmekteyiz. Yeni normalde yeni küresel sistemin Türkiye’ye sağladığı fırsat ve avantajlara daha fazla odaklanmalıyız ve bu yeni ekonomik düzenden ülke olarak daha fazla pay almak için hep birlikte çaba göstermeliyiz” diye konuştu.

Başkan Küpeli sözlerini şöyle sürdürdü: “Zor bir yılı geride bırakırken Eskişehir OSB olarak ise şehrimiz ve ülkemiz için üretmeye devam ettik. Eskişehir OSB yönetimi olarak, daha iyi bir üretim ortamı sağlamak için yatırımlarımızı sürdürdük. 2020 yılında 42 yeni yatırımcıya toplam 879 bin metrekarelik yer tahsis ettik. Bu rakam ile yıllık bazda son 10 yılın arsa tahsis ve alan rekorunu kırmış durumdayız. Pandemiye rağmen bölgemize yeni yatırımlar kazandırmak konusunda yönetim olarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz. 2020 yılın pek çok projeyi hayata geçirirken, 25 yıllık Eskişehir sanayinin hayali olan EOSB Meslek Lisemiz yeni kampüsünde bu eğitim döneminde hizmet vermeye başladı. Diğer bir yatırımımız olan Yaşam Merkezimiz inşaatında büyük aşama kaydettik. Tamamlanan birimleri 2021 yılında sırayla hizmete açmaya başlayacağız. EOSB yönetimi olarak 2021 yılına bölgemize değer katacak yeni projelerimizin çalışmalarını tüm hızla sürdürüyoruz. Bu vesileyle 2021 yılının başta şehrimize, Eskişehir OSB’deki tüm üyelerimiz ve çalışanlarımıza olmak üzere tüm dünyada huzurun, sağlığın ve mutluluğun hâkim olduğu, insanların geleceğe umutla baktığı bir yıl olmasını diliyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.