Site Rengi

DOLAR 32,5913
EURO 34,8085
ALTIN 2.496,76
BIST 9.456,53
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Erdoğan’ın Eskişehir Ziyareti Değerlendirildi

Erdoğan’ın Eskişehir Ziyareti Değerlendirildi
28.10.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir milletvekilleri Prof. Dr. Nabi Avcı ve Prof. Dr. Emine Nur Günay ve AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Millet Bahçesi’nde basın mensupları ile bir araya gelerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eskişehir ziyaretini değerlendirdi ve AK Parti döneminde gerçekleşen yatırımları anlattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Eskişehir’de resmî açılışını gerçekleştirilen yatırım değeri 1 milyar 617 milyon lirayı bulan toplam 53 yeni fabrika ile yatırım bedeli 3 milyar lirayı geçen 106 kalem eser ve hizmetin toplu açılışını yapmıştı. Bunlara değinen Milletvekili Avcı, AK Parti döneminde yapılan çok sayıda çalışmanın açıklandığı toplantıda yapılan sayısız yatırımın halka anlatılmasının gerekliliği nedeniyle böyle bir toplantı düzenlendiği ifade edildi.

Toplantıda ağırlıklı olarak konuşan eski bakan ve AK Parti Milletvekili Nabi Avcı’nın açıklamalarından bazı notlar şöyle:

-AK Parti 2003-2021 yılları arasındaki iktidarında; Eskişehir’e yapılan çok büyük yatırımlarımız varken, bunları halka yeterince anlatamadık, “Az laf çok iş sloganına kurban gitti, yapılan pek çok çalışma”

-Erdoğan’ın 2011 yılındaki mitingindeki Kültür Başkenti vaadinin gerçekleşmesi pek çok projeye kaynaklık etti.

-Yıkılan il halk kütüphanesi 800 metrekare iken yeni yapılan kütüphane 8000 metrekare büyüklüğünde oldu.

-ESOGÜ inme merkezi kuruldu, buradan yetişen hekimler ülkenin 17 merkezine gönderildi, şimdi ise butik bir inme merkezi hastanesi yapılması planlanıyor.

-ESTÜ kuruldu

-Yıkılan Atatürk stadının olduğu yere millet bahçesi yapıldı, Millet Bahçesi’nin adı Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi olacak.

-Yıkılan stad yerine uluslararası standartlarda büyük bir stadyum inşa edildi bunun adı da yine Atatürk Stadyumu olacak.

-Bilim Kültür Sanat Merkezi kuruldu

–Şehir Hastanesi yapılmasaydı, salgın döneminde millet bahçesini de yapamayacaktık, çünkü hastaneler yetersi kalacağı için burada çadırlarla bir sahra hastanesi kurulması gerekecekti.

-112 merkezi kuruldu ve ambulans sayıları arttırıldı.

-İl Emniyet binası yapıldı

-Olimpik yüzme havuzu

-180 yeni okul, 2917 yeni derslik inşa edildi

-AK Parti hayatın her alanında güzel hizmetler getirdi ancak en büyük hatamız ne oldu derseniz; yaptıklarımızı anlatamamak oldu

-Eskişehir’in siyasetinin en önemli sorunu takdir etmeyi bilmemek

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.