Site Rengi

DOLAR 32,3312
EURO 35,1633
ALTIN 2.241,18
BIST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 9°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
9°C
Hafif Yağmurlu
Çar 9°C
Per 6°C
Cum 8°C
Cts 13°C

Es-Es’in Yeni Başkanı Şimşek Oldu

Es-Es’in Yeni Başkanı Şimşek Oldu
27.07.2021
A+
A-

2. Lig’de mücadele edecek Eskişehirspor’da olağanüstü seçimli genel kurulunda başkanlığa Mehmet Şimşek seçildi.

Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde tek listeyle gidilen kongreye 509 delegeden 104’ü katıldı.

Delegelerin tamamının oyunu alarak başkanlığa seçilen Şimşek, burada yaptığı konuşmada, kulübün yönetici bile bulamadığı dönemde taşın altına eline sokanlara teşekkür etti.

Son 2 aydır Divan Kurulu’nun gece gündüz çalıştığını ifade eden Şimşek, şöyle konuştu:

“Göreve talip olmamızın sebebi Eskişehirspor sevdasıdır. Ben yok, sadece biz varız. Biz başarının değil, renklerin peşinden koşmayı bilen taraftarız. Eskişehirspor’u karşılıksız seven, tek bir kuruşunu dahi boşa harcatmamaya yemin etmiş, gizli ajandası olmayan, kulübü yeniden düzlüğe çıkartmak için savaşmaya hazır askerleriz. Bu armaya değer veren herkesi bir olmaya, biz olmaya davet ediyorum. Hep beraber Eskişehirspor’un diriliş hikayesini yazalım ve bunu tüm ülkeye gösterelim. Eskişehirspor siyaset üstüdür. Bu kulübün siyasete bulaşmaması ve kulübümüzün zarar görmemesi için AK Parti’deki tüm görevlerimden istifa ediyorum. Biz, bir olarak bu ablukayı kıracağız.”

Şimşek konuşmasının ardından Divan Kurulu Başkanı Ali Çelikoğlu’ndan mazbatasını aldı.

https://imgyukle.com/i/Hjbft

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.