Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Paz 22°C
Pts 27°C
Sal 29°C
Çar 24°C

ESİAD’da Görev Değişikliği: Bandırma Yerini Işık’a Devretti

ESİAD’da Görev Değişikliği: Bandırma Yerini Işık’a Devretti
27.03.2021
A+
A-

Eskişehir Sanayici ve İş İnsanları Derneği (ESİAD) Genel Kurulu ESİAD binasında gerçekleştirildi. Genel Kurulda yapılan seçim ile ESİAD Başkanı Aydın Bandırma görevi Kenan Işık’a devretti.
1985 yılında kurulan ve 35 yılı aşkın süredir faaliyetlerini başarı ile sürdüren ESİAD, Kenan Işık başkanlığında görevi devir alan yeni Yönetim Kurulu ile çalışmalarına devam edecek.

Genel Kurulda yapılan seçim sonucunda önerilen tek liste ile Yönetim Kurulu Başkanı seçilen Kenan Işık yaptığı konuşmada, “ESİAD olarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tarafsız, öncelikle Eskişehir, sonra bölgemiz ve ülkemiz için iş dünyasının ve toplumun sorunlarına çok sesli, tarafsız ve yapıcı bir bakış açısıyla sahip çıkmaya, şehrin tüm paydaşları ile birlik ve berberlik içinde ihtiyaç duyulan konularda, yapıcı çözüm önerileriyle bölgesel, sektörel ve ulusal sosyal ve ekonomi politikalarının oluşturulmasına katkı sağlamaya devam edeceğiz. Özellikle, ekonominin bölgesel ve sektörel perspektiflerini kamuoyu ve karar mercilerine aktararak şehrimiz, bölgemiz ve Türkiye ekonomisi için çalışmayı sürdüreceğiz. ESİAD bu yeni dönemde, küresel etkileri dikkate alarak, Eskişehir’in tüm sektörleri, kurum ve kuruluşları ve şehrin bileşenleri ile birlikte uluslararası entegrasyona ve rekabet gücünün artırılmasına yardımcı olmak için çalışacaktır” dedi.
Konuşmasında özellikle son birkaç yıl içinde yaşanan olaylar ile ekonomik, sosyal ve sektörel olarak hızla değişen konuların önemine dikkat çeken Işık, “Değişimin bu denli hızlı ve farklı olduğu böylesine kritik bir dönemde Eskişehir’in sahip olduğu birikim ve kabiliyetler ile tarihsel geçmişinden gelen gücü unutmadan özellikle kritik sanayi ve hizmet sektörleri ile şehrin dinamiklerini göz önüne alarak küresel hedefler ile yol haritasını güncellemesi gerektiğinin kaçınılmaz bir sorumluluk olduğunun önemine dikkat çekmek isterim” diye konuştu.

Kenan Işık, “Yeni dönemde ESİAD olarak daha gençleşen ve güçlenen yapısı ve Yönetim Kurulu ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Yüksek İstişare Kurulu’muzun da aktif katılımı ile  birlik ve beraberlik içinde, sonuca odaklı bir anlayışla değer üreten şehrin bağımsız bir sivil toplum kuruluşu olmaya devam edecektir” dedi.

ESİAD Yönetim Kurulu yeni dönemde Başkan Kenan Işık, Başkan Yardımcısı Arda Sürmeli, Üyeler Hüseyin Akdeniz, Elif İbek, Varol Sönmez, Kamil Emeksiz, Mehmet Hanefi Şahbaz, Emirhan Çokaygil, Kerem Toparlar, Duygu Canseven, Yasemin Okçu ile görevini sürdürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.