Site Rengi

DOLAR 32,3151
EURO 35,1407
ALTIN 2.294,85
BIST 9.069,37
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy MÜSİAD’ı Ziyaret Etti

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy MÜSİAD’ı Ziyaret Etti
23.11.2021
A+
A-

Eskişehir İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan AtasoyMüstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Yönetimi ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Değerli İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Atasoy’ un Derneğimizi ziyaretinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Ercan Atasoy MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek şehrimizin gündemi ile ilgili istişareler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Şehrimizin güvenliği, daha çok büyümesi ve gelişmesi için en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli  Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman “Değerli İl Jandarma Komutanımız Jandarma Albay Ercan Atasoy’u derneğimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Sayın Atasoy’ a MÜSİAD Eskişehir Şubesi Faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek şehrimiz ve asayiş ile ilgili istişarelerimiz oldu karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Atasoy’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.