Site Rengi

DOLAR 32,5149
EURO 34,5755
ALTIN 2.492,16
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Çar 24°C
Per 22°C
Cum 15°C
Cts 17°C

ETO Başkanı Metin Güler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı

ETO Başkanı Metin Güler’in 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
28.10.2021
A+
A-

 

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Güler mesajında:

CUMHURİYETİMİZİ GURURLA VE COŞKUYLA KUTLUYORUZ
Aziz Türk milleti olarak cumhuriyetimizin kuruluşunun 98. yıl dönümünü gururla ve ilk günkü heyecanla kutluyoruz.

Milletimiz, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün önderliğinde,emsali olmayan mücadelelerle vatanımızı düşman işgalinden kurtarmış; ardından kurulan cumhuriyetle birlikte kendi geleceğini tayin etme hakkını kazanmıştır.

Henüz yeni bir ülke olmasına rağmen Türkiye, Atatürk’ün de dediği gibi “Az zamanda çok büyük işler yapmış”; ticaretten sanayiye, eğitimden sosyal hayata kadar birçok alanda başarılara imza atmıştır.

Şüphesiz ki bu başarıda milletimizin azmi ve gayreti, çalışkanlığı, gelecek kuşaklara daha gelişmiş ve kalkınmış bir ülke emanet etme arzusu vardır.

Bugün ülkemizde yaşayan herkesin de bu inanç ve istekle hareket etmesi, Türkiye’yi daha ileri taşımak için çaba göstermesi vatani bir görevdir.

Eskişehir Ticaret Odası olarak biz bu görevi yerine getirmek, evlatlarımıza daha güçlü bir Türkiye emanet etmek için çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı coşkuyla ve gururla kutluyor; cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı saygıyla, şükranla ve rahmetle anıyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.