Site Rengi

DOLAR 32,5074
EURO 34,5655
ALTIN 2.497,83
BIST 9.548,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Çar 23°C
Per 21°C
Cum 15°C
Cts 19°C

Kazım Kurt’tan TOBB’a Suçlama

Kazım Kurt’tan TOBB’a Suçlama
10.01.2021
A+
A-

08 Ocak 2021 Odunpazarı Belediyesi meclis toplantısında, esnafın durumu tartışılırken konuyu esnaf, sanayi ve ticaret odalarına dokunduran Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt: “Sanayi odaları, ticaret odaları, esnaf odaları üyesini dinlesin. Üyelerinin sorunlarına çare arasın, biriktirdiği aidat paralarından üyelerine destek olsun. Yemedilerse duruyor. Ben size söyleyeyim aidat paralarını: Şimdi Yassıada’da kumarhane yapıyorsunuz, Bozcaada’da otel yapıyorsunuz. Buraya yazın. Kazım Kurt, 8 Ocak 2021’de söylemişti dersiniz. Odalar ve Borsalar Birliği’ne verdiniz, tüccarın, esnafın aidatları ile o işleri yapıyor” dedi.

Bu sözler üzerine Odunpazarı Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Murat Özcan: “TOBB’un kumarhane açtığını mı iddia ediyorsunuz. Eğer bu işleri yapıyorsa en başta ben karşı çıkarım. Ne münasebet!” diyerek Kürt’ü tepki gösterdi.

Kurt: “Odalar ve Borsalar Birliği için söylüyorum, paralarının, aidatlarının büyük kısmı oralara gidiyor. Biliyorum, söylüyorum, araştırın. Odalar ve Borsalar Birliği’nin paraları nereye gidiyor, yatırımlar nereye yapılıyor” dedi.

Daha sonra Özcan, Twitter hesabından TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nu da etiketleyerek Kurt’un sözlerinden dolayı açıklama beklediklerini ifade etti. İşte Murat Özcan’ın tweeti:

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.