Site Rengi

DOLAR 32,5656
EURO 34,7346
ALTIN 2.489,61
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 21°C
Paz 21°C
Pts 24°C

Komşuya Şehit Ateşi Düştü!

Komşuya Şehit Ateşi Düştü!
05.03.2021
A+
A-

Bitlis’in Tatvan ilçesinde kaza kırıma uğrayarak düşen uçakta şehit olan 11 askerden Astsubay Şükrü Karadirek’in Afyonkarahisarlı olduğu öğrenildi.

Haberinin ulaşmasından sonra şehidin Afyonkarahisar’daki baba evi yasa büründü. Şehit Karadirek’in yaklaşık bir buçuk yıl önce evlendiği ve 3 aylık bir oğlu olduğu öğrenildi.

Bingöl’den Bitlis’in Tatvan ilçesine gitmek üzere 13.35’te kalkan Kara Kuvvetleri Komutanlığı’na bağlı AS 532 Cougar tipi askeri helikopterin kaza kırıma uğraması sonucu 11 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı. Kazada şehit olan askerlerden Afyonkarahisarlı Şükrü Karadirek’in Uydukent semtindeki baba evine ateş düştü. Şehidin acı haberini asker ve sivillerden oluşan heyet, anne Şerife, baba İbrahim ve şehidin eşi Elif Karadirek’e verdi. Şehit haberinin gelmesinin ardından şehidin baba evine Türk bayrağı asıldı. Şehit evine ayrıca yaşanabilecek bir olumsuzluğa karşı 112 ambulansı da gönderildi.

Oğlunun 40’nın çıktığını sevinçle duyurmuş
Şehit Karadirek’in eşi Elif Karadirek ile yaklaşık 1,5 yıl önce evlendiği, yaklaşık 3 ay de önce baba olduğu bilgisi edinildi. Şehidimiz, oğlunun kırkının çıktığını ise sosyal medya hesabından büyük bir sevinçle paylaştığı görüldü.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli âilelerine ve tüm milletimize başsağlığı ve sabırlar dileriz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.