Site Rengi

DOLAR 32,3346
EURO 35,0867
ALTIN 2.308,85
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den 1 Mayıs Mesajı

MHP Eskişehir İl Başkanı Candemir’den 1 Mayıs Mesajı
01.05.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir İl Başkanı İsmail Candemir 1 Mayıs dolayısıyla mesaj yayımladı.

Emeğiyle, alın teriyle, mücadelesi ile ülkemizin gelişme ve kalkınma noktasında son derece büyük bir öneme sahip olan işçi kardeşlerimizin “1 Mayıs Emek ve Dayanışma Gününü” en kalbî duygu ve dileklerimle kutluyorum.

Vatanımızın her köşesinde sahip oldukları en önemli değer olan emekleriyle, milletimizin ihtiyaçlarını karşılayan, beklentilerini gideren; dayanışmanın ve birlikte çalışmanın güzelliklerini sergileyen emekçilerimizin, sosyal ve ekonomik hayatta büyük payları vardır.

Emekleriyle, üretimleriyle helal kazancın peşinde koşan alın terinin kazançtaki kıymetini bilen binlerce çalışanımızın bizdeki kıymeti harbiyesi yadsınamayacak ölçüde değerli ve önemlidir. Emeğinden, alın terinden başka gücü ve sermayesi olmayan işçilerimizin Türkiye’nin sosyal ve ekonomik bağlamda güçlenmesi, kalkınması ve büyümesi noktasında kıymeti büyüktür. Geçirdiğimiz bu zorlu süreçte sağlık çalışanlarımızın, güvenlik güçlerimizin emeklerinin yanında emekçi kardeşlerimiz de bu zorlu sürece özverileri ile büyük katkılar vermişlerdir. Yüce Türk milleti sizlere hep minnettar kalacaktır. Temennim emekleriyle geçinen ve birçok zorluğa göğüs germeye çalışan emekçi kardeşlerimizin daha iyi koşullarda çalışıp, hayatlarını idame ettirmesi ve onlara gereken önemin verilmesi yönündedir. Bu duygularla dürüst, ahlaklı, ilkeli, alın terinin kıymetini bilen helal kazanç peşinde koşan tüm işçilerimizin Emek ve Dayanışma Gününü kutluyorum.”

Emeğiniz emanetimizdir..

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.