Site Rengi

DOLAR 32,3212
EURO 35,0652
ALTIN 2.306,86
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Altın Harflerle Nakşedilecek Bir Zafer’

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Komar: ‘Altın Harflerle Nakşedilecek Bir Zafer’
14.07.2021
A+
A-

MHP Odunpazarı İlçe Başkanı Mustafa Komar, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü münasebetiyle bir mesaj yayımladı.

İlçe Başkanı Mustafa Komar mesajında şu sözlere yer verdi:
“15 Temmuz 2016 gecesi ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi, geleceğimizi yok etmek isteyen hain terör örgütleri harekete geçmiş menfur darbe girişiminde bulunmuşlardır. Fakat bizim için müstesna değerlerin başında gelen ittihad-ı milli, adem-i ihtilaf, dayanışma, hoşgörü iman gücü kavramlarının ışığında yüce milletimiz ve devletimiz her daim ayakta kalmış ve kalmayada devam edecektir. 15 Temmuz gecesi ülkemizin üzerine oynanan menfur oyunların, hain planların çirkin ve acımasız yüzü ortaya çıkmış, devlet içerisinde çöreklenen terör örgütü mensuplarının planları suya düşmüştür.

Tarih boyunca ülkemizin kalkınması ve gelişmesini hazmedemeyenler tarafından ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bölmeye yönelik yapılan hain saldırılara maruz kaldığımız hepimizin malumudur.

Türkiye, 15 Temmuz 2016 akşam saatlerinden itibaren tarihinin en kritik günlerinden birini yaşamıştır. Ülkemizin ve milletimizin gözbebeği olan Türk Silahlı Kuvvetlerimiz içinde çöreklenmiş bir grup, emir-komuta zinciri dışına çıkarak darbe girişimi başlatmıştır. Fethullahçı terör örgütü üyesi oldukları anlaşılan bu grup, uçaklarla, helikopterlerle, tanklarla, silahlarla devlete ve millete karşı hunharca saldırıya geçmiştir.

Aziz vatanperver, milletperver halkımız; hainlere karşı dik durarak kadın, erkek, yaşlı, çocuk demeden sokaklara dökülmüş tanklara karşı göğüslerini siper ederek canları pahasına kalkışmayı engellemiş tarihe adını altın harflerle nakşedilecek bir zafere imza atmışlardır.

Aziz milletimiz menfur, hain darbe girişiminde bin yıl öncesi tıpkı Malazgirt’te olduğu gibi, 720 yıl önce Söğüt’te, 566 yıl önce İstanbul’da, 103 yıl önce Çanakkale’de, Kut’ül Ammare’de, Dumlupınar’da ecdatlarımız düşmana ne cevap vermişse 15 Temmuz 2016 günü aynı cevabı halkımız hainlere vermiş, yurdumuzun düşmanlara karşı geçilmez olduğunu, tüm dünyaya ülkemizin bölünmez birliğini ve bütünlüğünü göstermişlerdir. Böylelikle tarihteki mümtaz yerimizin sürekli aynı surette kalacağını ser-cümle-i alem anlamıştır.

Kabul edilemez darbe girişiminin gerçekleştiği ilk andan itibaren kararlı bir duruş sergileyerek istiklalimiz ve istikbalimiz uğruna mücadele veren, bu uğurda şehitlik yâda gazilik mertebesine ulaşan güvenlik güçlerimiz ve değerli halkımız ile bu darbe girişiminin bozğuna uğratılmasının ardından ülkemiz genelinde olduğu gibi ilçemizin meydanlarında demokrasi nöbeti tutarak milli iradeye sahip çıkan yediden yetmişe herkese şahsım ve kurumum adına minnet ve şükranlarımı sunarım.

15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Milli Birlik Günüdür. Bugün tarihte bir dönüm noktasıdır, unutmamalı ve unutturmamalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle, şanlı bayrağımızın dalgalandığı her karış toprak için demokrasi ve milli irade mücadelesinin bedelini canlarıyla ödeyen, vatanın birlik ve bütünlüğü uğruna canlarını feda eden aziz şehit ve kahraman gazilerimizi, minnet, şükran, rahmetle anarken, çok kıymetli ailelerine sevgi ve saygılarımı iletirken, Tüm halkımızın şanlı tarihimize altın harflerle yazılan bu anlamlı gününü en derin duygularımla kutlar, saygı ve selamlarımı sunarım.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.