Site Rengi

DOLAR 32,5441
EURO 34,8823
ALTIN 2.434,25
BIST 9.645,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 30°C
Az Bulutlu
Eskişehir
30°C
Az Bulutlu
Çar 26°C
Per 21°C
Cum 25°C
Cts 24°C

Millet Bahçesi Eskişehirliler’in Hizmetinde!

Millet Bahçesi Eskişehirliler’in Hizmetinde!
22.02.2021
A+
A-

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatları ile tamamlanan Millet Bahçesi, yeni kısıtlama ve tedbir uygulamaları sebebiyle bir kısmı daha sonra işletmeye alınmak üzere Eskişehirlilerin kullanımına açıldı.

7FBC072F CE5E 4AB7 90C0 E3923373B486

Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı, Eskişehir’in yeni gözde mekânı Millet Bahçesi ile ilgili şunları söyledi: “Millet Bahçemiz alt ve üst olmak üzere iki kısımdan oluşmaktadır. Toplam alan 52.000 m²’dir. Yer altında yaklaşık 15.000 m² olmak üzere kapalı otoparkımızı hizmete açmış bulunmaktayız. Son derece ferah planlanmış otoparkımız, plaka tanıma sistemi ile güvenli ve hızlı hizmetinin yanında geniş alanı ile sürüş ve park etme kolaylığı sağlamaktadır. Merkezi konumu ile şehir merkezindeki birçok konuma yürüme mesafesinde olan Millet Bahçemizin 6 çıkışkapısı mevcuttur. Aynı zamanda tam ortasında gün ışığından da faydalanmak üzere yapılan yürüyen merdiven ve asansör de bulunmaktadır.”

FFB6BFE5 60DB 41BA AC0B 00C9F2D02D80

Personel ve anlayışla birlikte otopark işletmeciliğine güler yüzlü bir hizmet getirmeye gayret eden Türk Dünyası Vakfı, bununla birlikte Eskişehirlilere uygun fırsatlar sunan ve aynı sektörde çalışan esnafı da dikkate alan bir fiyat politikasını amaç ediniyor. Ayrıca Millet Bahçesi’nin elektrik, bakım, bahçıvanlık, güvenlik gibi bütün giderleri de Türk Dünyası Vakfı tarafından karşılanıyor.

Millet bahçesinin bütün alanlarında süreç içerisinde ihtiyaca göre kullanımında değişiklikler ve düzenlemeler yapılacağını söyleyen Türk Dünyası Vakfı Genel Sekreteri Mustafa Fıratlı: “Covid-19 salgını sebebiyle yapmayı planladığımız etkinlikler henüz gerçekleşemedi. Yeni kısıtlama ve tedbirlerin izin verdiği ölçüde önümüzdeki dönemlerde nitelikli etkinlik ve programlarımız olacaktır. Bahçe içerisinde oluşturacağımız kapalı bir etkinlik alanında halkımızın her kesimini kapsayan –ilk, orta, lise, üniversite ve yurtdışı öğrencileri ile kıdemli vatandaşlarımıza ayrı ayrı olmak üzere sosyal-kültürel faaliyetler gerçekleştirilecektir. Burası aynı zamanda kitap okuma ve ders çalışma alanı olarak dakullanılacaktır. Bu kapalı etkinlik alanında belirli saatlerde düzenli olarak katılımcılara çay ve çeşitli ikramlarımız yapılacaktır. Vakfımız tarafından bu hizmet ücretsiz sağlanacaktır. Burada da ihtiyaca göre tedbirler ve kullanım standartları oluşturulacaktır.” ifadelerini kullandı.

3BDBDCC2 71CE 4B03 BC07 91B74E2C62DF

Kafeterya binasında ise ticari alan olarak yine makul ve makbul fiyat ile hizmet politikası ile halka hizmet edeceklerini, açıklayan Fıratlı: “Güzel şeylerin zaman aldığını biliyoruz, bu hususta halkımıza en güzel hizmeti sunabilmek için yine onların anlayış ve desteklerine ihtiyacımız olduğunu belirtmemiz gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.