Site Rengi

DOLAR 32,3692
EURO 34,9458
ALTIN 2.325,68
BIST 9.091,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 19°C

Miniklerden Anlamlı Proje

Miniklerden Anlamlı Proje
07.11.2019
A+
A-

Eskişehir de özel bir okulda başlatılan proje çerçevesinde ana sınıfına giden miniklere kitap okuma alışkanlığı edindirmek için yüzlerce kitap dağıtılıyor.
Proje çerçevesinde öğrenciler her hafta pazartesi günü okula gelirken 10 adet kitap getiriyor. Öğrencilerin getirmiş olduğu kitaplar öğretmenler tarafından toplanıp yine öğrenciler arasında dağıtılıyor. Öğrenciler ise verilen kitapları bir hafta içinde okuyup yine sonraki hafta getiriyor. Kasım ayında başlatılan bu uygulama haziran ayına kadar aynı şekilde devam ederken proje sonunda her öğrencinin belli sayıda kitap okumuş olmasını hedefliyor.

“Okul öncesinde bin kitap projesi” adlı bu proje ile küçük yaşta çocuklara kitap okuma alışkanlığı ve kitap okumayı sevdirmeyi amaçlayan sınıf öğretmenleri Tülin Gülcan, Özlem Özmen ve Özge Güner projenin çocuklar üzerinde çok olumlu etkiler yaratacağını belirttiler.
Projeye 50 öğrencinin katılımıyla başlanırken 5 yüz adet kitap çocuklara dağıtıldı.
Velilerin de büyük bir desteği ile 8 ay sürecek olan proje sonucunda çocuklar “Küçük Kitap Kurdu” belgesine sahip olacaklar.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.