Site Rengi

DOLAR 32,3266
EURO 35,0730
ALTIN 2.302,01
BIST 9.039,41
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Osmanlı Ocaklarından 104 Emekli Amirale Tepki

Osmanlı Ocaklarından 104 Emekli Amirale Tepki
06.04.2021
A+
A-

103 Emekli Amiralin üst bir aklın kaleminden çıkmış, milli iradeyi, vatanın milletiyle bölünmez bütünlüğünü, demokratik sosyal hukuk devletinin hedef alındığı, alçakça ve açıkça tehdit edildiği bildiriye karşı basın açıklama ve bilgilendirme metnimizi arz ediyorum.
Muasır medeniyet seviyesini hedef almış, bu hedefe hızlı ve emin adımlarla ilerleyen Türkiye Cumhuriyeti Devleti tarihin her döneminde olduğu gibi bugün de emperyal sömürü düzeni ve tetikçi, hain işbirlikçilerinin direk ya da dolaylı saldırılarına maruz kalmıştır.
Bu bildiri de bu saldırılardan biridir.
Açıklama şeklinde bakıldığında ABD AB gibi batı ve terör destekçisi kaynaklardan alınan emir ve cesaretle hazırlandığı görülen,
TEHDİT ve ŞANTAJLA başta milli iradenin tecellisi devlet yönetimini ve kadim Milletimizi hedef alan bu bildiriyi nefretle kınıyoruz.
İçine kapanmış kardeş kavgası ile başını kaldıramayan, memur maaşın ödeyecek bütçesi olmayan, her gün krizler doğan, kameralar önünde bankaların hortumlandığı, insanların inanç ve yaşam hürriyetine sahip olmadığı, kız çocuklarının eğitim öğretim hakkının elinden alındığı, dünya faiz tefecilerine yakasını kaptırmış, halkının alın terini ve öz kaynaklarını emperyal babalara peşkeş çekmiş, 45 bin insanını kurban verdiği PKK ve türevi terör örgütlerine açıktan destek olanlara sesini çıkartamayan bir ülkeden;
29 yıl işgal ve soykırım altındaki Karabağ’ı bir haftada işgalden kurtaran, terör koridoruna geçit vermeyip Afrin ve El Bab da tarih yazan, teröristi ininde imha eden, MAVİ VATAN deyip dünyanın tüm baskı ve kumpaslarına rağmen kıta sahanlığından taviz vermeyen, emperyal tefecilerin borcunu kapatıp ekonomiyi milli kaynaklar üzerinden yeniden toparlayan, bununla yetinmeyip sosyal ve ekonomik alanda büyük atılımlarla ÜLKEYİ yeniden şaha kaldıran, izni ve emri olmadan BÖLGEDE ARTIK HİÇ BİRŞEYİN eskisi gibi olmayacağını tüm DÜNYAYA deklere eden bir ÜLKEYE erişilmiştir.
OSMANLI OCAKLARI FEDERASYONU ESKİŞEHİR İL BAŞKANLIĞI OLARAK DİYORUZ Kİ;
1923 yılında bağımsızlığını ilan etmiş, dünya halklarına örnek teşkil etmiş bir milli mücadele ile kurulan Cumhuriyetimiz bir avuç işbirlikçi hainin tehdit ve şantajına bırakılmayacaktır.
15 Temmuz da içeriden ve dışarıdan desteklenen DARBECİ ODAKLARIN hevesleri kursaklarında kalmasına rağmen, devletin imkânları ile devlete başkaldırmaları bir sürçü lisan değil, büyük bir düşüncenin ürünü olarak behemehâl imha edilmelidir.
Bu bildiriye imza atanların acilen iç ve dış bağlantıları deşifre edilerek hak ettikleri cezayı almaları sağlanmalıdır.
Üstlerinde taşıdıkları millete ait olan KAMU HAKLARI ellerinden alınmalı, şerefli ordumuzun adını ve anısını kirletmelerine daha fazla müsaade edilmemelidir.
HAMD OLSUN Kİ YÜCE DEVLETİMİZ BU KUDRETE SAHİPTİR.
Bu bir İSTİKLAL ve İSTİKBAL Mücadelesi olup; sonucu Ya Hürriyet! Ya Şehadettir!
Her daim en büyüğünden en küçüğüne kadar OSMANLI OCAKLARI DEVLETİN VE ULUL EMRİN emrindedir…
Osmanlı Ocaklarını her bir ferdi Şehadete susamış birer Ömer Halis Demir olarak kendisini bekleyen Peygamber-i Zişana kavuşmanın heyecan ve sevinci içindedir.
Ölüm varsa ha bugün! Ha üç gün! Ha üç yıl!
Yeminimiz olsun ki! Tüm hani ve işbirlikçilerin hak ettikleri ceza günü mahşeri hesap günü gibi olacaktır. Ne kaçacakları bir Amerika, nede sığınacakları bir Avrupa fırsatları olmayacaktır.
Tüm halkımızı bu bilinç ve sadakatle selamlar saygılarımızı arz ederiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.