Site Rengi

DOLAR 32,6563
EURO 34,8392
ALTIN 2.510,19
BIST 9.524,59
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 15°C
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 25°C

Prof. Dr. Günay Kadınlar ile Buluştu

Prof. Dr. Günay Kadınlar ile Buluştu
03.09.2021
A+
A-

AK Parti Eskişehir Milletvekili Prof. Dr. Emine Nur Günay, Eskişehir İl Kadın Kolları, Odunpazarı İlçe Kadın Kolları ve Tepebaşı İlçe Kadın Kolları yönetimleriyle bir araya geldi. TBMMdeki ve Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisindeki son çalışmalar hakkında bilgi veren Prof. Dr. Günay, Eskişehirde gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlanan projeler hakkında da bilgi aldı. Toplantıya AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan ve İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Ünalır da katıldı.

AK Parti Bugünlere Kadınlar Sayesinde Geldi

Prof. Dr. Günay, kadınların ve gençlerin kendisi için ayrı bir önem arz ettiğini dile getirirken, AK Parti kadınların sayesinde bugünlere geldi. Cumhurbaşkanımız kadınlara büyük bir değer veriyor ve siyasetin öznesi olarak görüyor. Kadınların ve gençlerin benim için de her zaman yerleri farklı. Şehrimiz için, bölgemiz için, ülkemiz için çok önemli projelere hep birlikte imza attık ve atmaya devam ediyoruz. Kadınlarımızın emeklerinin değerini bulması, gelir elde etmelerinin sağlanması için projeler yapmak ve sürdürülebilir iş modelleri geliştirmek en büyük hedefimiz. Bu toplantımızda da bu projelerin ön değerlendirmesini birlikte yaptık, yol haritamızı belirledik. Bizler büyük bir aileyiz ve birbirimize destek vererek sinerji üreteceğiz. 14 ilçenizin de ayrı dinamikleri, ayrı potansiyelleri var. Bunları kadınlar olarak ortaya çıkaracağız ve Kadın Gücü’nü göstereceğiz. Bu nedenle bu buluşmamız benim için çok önemli ve değerli oldu. Katılım gösteren İl, Odunpazarı ve Tepebaşı Yürütme Kurulu üyelerimize ve il başkanımıza teşekkür ediyorum’’ şeklinde açıklamada bulundu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.