Site Rengi

DOLAR 32,4936
EURO 34,9335
ALTIN 2.432,00
BIST 9.790,05
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 26°C
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C

Sağlığa Dev Yatırım

Sağlığa Dev Yatırım
29.05.2021
A+
A-

Sağlık Bakanlığı tarafından Eskişehir 112 il Ambulans servisine tahsis edilen 9 adet Ambulans”ın teslim töreni Şehir Hastanesi bahçesinde gerçekleştirildi.

Düzenlen törene Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız,Eskişehir Milletvekilleri Prof Dr Nabi Avcı,Prof Dr Emine Nur Günay, Metin Nurullah Sazak ve Dr Arslan Kabukçuoglu ile İl Sağlık Müdürü Prof Dr Uğur Bilge,AK Parti Eskişehir il Başkanı, Zihni Çalışkan,Şehir Hastanesi Başhekimi Dr,Yaşar Bildirici,Yunus Emre Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Karagülle,İl Sağlık Personel ve Destek Hizmetleri Daire Başkanı Dr. Seyit Ahmet Güllü ile İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr.Veli Görkem Pala katıldı.

Ambulans Teslim Töreninde, Eskişehir İl Ambulans Servisine tam donanımlı 9 adet ambulans teslimini İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Veli Görkem Pala ve yeni ambulansların verildiği ekiplerimiz tarafından teslim alındı.
Şehir Hastanesinde düzenlenen törene Eskişehir İl Protokolu katılarak, sağlık personellerine ve İl Ambulans Servisi çalışanlarına iyi dileklerini ilettiler. 9 Adet tam donanımlı Ambulans teslim töreninde Vali Ayyıldız İl Sağlık Müdürü Bilge nin yanısıra AK Parti, MHP ve İYİ Parti Milletvekilleri de birer konuşma yaptı Il Ambulans Servisi Başhekimi Dr Veli Görkem Pala ise
1000 günde 2 katına çıkarılan ambulans filosunu, istatistikler ile anlatılamayacak kadar başarılara yeni hayatları sığdırdığımızı, günün her anı her saniye hayat kurtarmak için bir ambulansta birileri olduğunu, gücümüzü üniformalarımızın göğsünde taşıdığımız şanlı bayraktan aldığımızı, böyle güzel bir ekibin parçası olmaktan minnet duyduğunu ifade ederek Eskişehir halkımıza hizmet edecek 9 adet tam donanımlı ambulansı ekip arkadaşlarımız ile teslim almıştır.ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.