Site Rengi

DOLAR 32,3360
EURO 35,1197
ALTIN 2.241,35
BIST 8.722,98
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 14°C
Parçalı Bulutlu
Eskişehir
14°C
Parçalı Bulutlu
Sal 9°C
Çar 9°C
Per 7°C
Cum 9°C

Sazak: Hesabını Sormazsak Yaşam Bize Haram Olsun

Sazak: Hesabını Sormazsak Yaşam Bize Haram Olsun
30.07.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak, ülkede birçok noktada etkili olan orman yangınları ile ilgili sosyal medya hesaplarından sert sözlerle açıklamada bulundu.

Yaptığı açıklamada kundakçılara her yeriniz ateş olsa ne yazar, dünyayı yakıp kül etseniz, şafak söktüğünde binlerce yıldır yaptığımız gibi küllerimizden doğar yine karşınıza dikilirizdiyen MHP’li Sazak, yanan her canın, her bir karıncanın hesabını sormazsak yaşam bize haram olsun” dedi.

Yangınların kundakçıların siyasi olarak aldıkları destek ile gerçekleştiğini vurgulayan Milletvekili Sazak’ın açıklamasının tamamı şu şekilde:

Şeytanın çocukları fıtratlarının gereğini; gaflet, dalalet, hıyanete ortak ettikleri siyasi dostlarından aldıkları gazlarla orman yakarak yerine getiriyor. Otun, çöpün haklarından, modern, demokratik, özgür düşüncelerin külahıma savunucuları adiliklerine devam ediyor. Elinde kibrit dolaşan ciğersize ve o zekâsız ciğersizin eline kibrit tutuşturan esas adilere son söz; her yeriniz ateş olsa ne yazar, dünyayı yakıp kül etseniz, şafak söktüğünde binlerce yıldır yaptığımız gibi küllerimizden doğar yine karşınıza dikiliriz. Yanan her canın, her bir karıncanın hesabını sormazsak yaşam bize haram olsun.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.