Site Rengi

DOLAR 32,3423
EURO 35,1164
ALTIN 2.307,30
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Sazak’tan Seyitgazi Çıkartması

Sazak’tan Seyitgazi Çıkartması
15.06.2021
A+
A-

Milliyetçi Hareket Partisi Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak TBMM çalışmalarından arta kalan zamanlarını seçim bölgesinde değerlendirmeye devam ediyor.

Sazak bu haftasonunu da Seyitgazi ilçesinde ve Kırka Beldesinde vatandaşlarla ve yetkililerle görüşmeye ayırdı. MHP Eskişehir Milletvekili Metin Nurullah Sazak ilk olarak Seyitgazi Kaymakamı Kutsal Baytak’ı makamında ziyaret etti. Ardından MHP Seyitgazi ilçe teşkilatında ilçe Başkanı Semih Gündüz ve partililerle biraya geldi.

Ardından Kırka Mahallesine geçen Sazak burada Kırka Ülku Ocakları Başkanı Osman Korkmaz ve yönetimiyle istişarelerde bulundu. Seyitgazi Ilçesinin Ekonomisi İçin Büyük Öneme Sahip ETİ Maden Kırka Bor İşletme Müdürlüğünü de ziyaret ederek Yetkililerden Çalışmaları ile İlgili Bilgi Alan MHP Milletvekili Sazak, Frigya Vadisinde Yazılıkayayı, Seyit Battal Gazi Türbesini ve Bardakçı Mahallesini’de peşisıra ziyaret etti. Çatören barajı ve bir süre önce TBMM’nin gündemine taşıdığı Afyon- Seyitgazi yolunda da incelemelerde bulunan Metin Nurullah Sazak, ilçeden ayrıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.