Site Rengi

DOLAR 32,4103
EURO 34,8419
ALTIN 2.479,71
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 16°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Sivrihisar’ın Dört Bir Yanında Çalışma

Sivrihisar’ın Dört Bir Yanında Çalışma
19.08.2021
A+
A-

Sivrihisar Belediyesi ilçe halkına daha iyi imkanlar ve hizmet sunabilmek adına ilçenin dört bir yanında hummalı bir çalışma gerçekleştiriyor. Altyapı çalışmalarının tamamlandığı mahallelerde üstyapı çalışmalarına hız katan Sivrihisar Belediyesi ekipleri, farklı bölgelerde yoğun bir çalışma temposuyla ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor.

Sivrihisar Belediyesi tarafından yol yapım çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İlçenin dört br yanında farklı çalışmalara imza atan Sivrihisar Belediyesi Gedik Mahallesi’nde Muzaffer Atasoy ve Ay Sokak’ta begonit taş döşeme işlemlerini tamamlarken, Santral ve Kevser Sokak’ta çalışmalara başladı. Kılıç Mahallesi’nde ise Nasreddin Hoca Caddesi, İsmet Çağlar Paşa Sokak, Kılıç Sokak, Kağnı Sokak, Ada Sokak ve Erdem Sokak’ta begonit taş döşeme çalışmalarının startını verdi.

Hızır Bey Mahallesi’nde Şehit Onbaşı Osman Gıcı Sokak ve Üzeyir Demir Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmalarını tamamlarken Şehit Er Nihat Duru Sokak, Sultan Sokak ve Şehit Polis Altınçanak Sokak’ta kilit taşı döşeme çalışmalarına başladı. Belediye ekiplerince Şehitlik Bulvarı’nda ise kaldırım döşeme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Daha modern ve yaşabilir bir Sivrihisar için çalışmalarını sürdüren Sivrihisar Belediyesi’nde Başkan Hamid Yüzügüllü de çalışmaları yakından takip ediyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.