Site Rengi

DOLAR 32,3292
EURO 35,0378
ALTIN 2.280,52
BIST 8.996,02
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Tambova’dan Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’a Ziyaret

Tambova’dan Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş’a Ziyaret
01.06.2021
A+
A-

DSP Genel Başkan Yardımcısı ve DSP Gölge Kabine/Gençlik ve Spor Bakanı Dilara Tambova, Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Sn. Celalettin Kesikbaş’ı ziyaret etti. Tambova ziyaretle ilgili şunları söyledi:

“Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Sn Celalettin Kesikbaş’ı makamında ziyaret ederek; pandemi sürecinin, ekonomik hayata ve iş dünyasına etkilerini değerlendirdik. Salgın sürecinde; sanayi odasının yaptığı çalışmalar ve sürece pozitif yönlü katkılarını ve bu olumsuz sürecin, kurumlar arasında dayanışma ile atlatılabileceği düşüncesi ile toplumun her kesiminin insiyatif alması gerektiği konusunda karşılıklı görüş birliğine varıldı. Şehirimiz ve ülke gündemine dair konular; iş dünyası, siyaset, ekonomi ve sosyal meselelerin yakından izlenmesi, ileriye dönük projelerle birlikte ortak akıl oluşturulması ve olumlu görüşlerle şehrin gelişimine katkı sunulması elzemdir. Bu hususta, sorumluluğu olan kişi ve kurumların duyarlı olmakla birlikte; herkesin, öncelikle kendi görev alanında verimli olması, şehrimize ve ülkemize en büyük hizmet olacaktır.

Hepimiz, menfaatsiz ve mazeretsiz bir şekilde; kimseyi ötekileştirmeden, bu şehrin sorunlarına karşı üzerimize düşen sorumluluğu almalıyız. Sn Başkanla, güncel konuları istişare ettikten sonra, kendisine geçirmiş olduğu covid rahatsızlığı nedeniyle geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Konukseverliği için de ayrıca çok teşekkür ediyorum.”

ETİKETLER:
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.