Site Rengi

DOLAR 32,5004
EURO 34,6901
ALTIN 2.496,45
BIST 9.693,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
15°C
Hafif Yağmurlu
Cts 20°C
Paz 21°C
Pts 27°C
Sal 28°C

Tambova’dan Yeni Açıklamalar

Tambova’dan Yeni Açıklamalar
24.05.2022
A+
A-

DSP Genel Başkan Yardımcısı Dilara Tambova, yeni açıklamalarda bulunarak şehrin gündemlerini değerlendirdi. Tambova açıklamasında şu ifadeleri kullandı.

Hepimizin ortak paydası; doğup büyüdüğümüz ve diğer şehirlere örnek olmasını istediğimiz Eskişehir’imiz, seçilmişler ve atanmışlar tarafından adeta cezalandırılmaktadır.

Bu şehir için pek çok şey öngörülmüş, fakat bugüne kadar hiçbirisi gerçekleşmemiştir. Pek çok alanda çekim merkezi olacağını beklerken, şehrimiz; çok olumsuz mevzularla ülke gündemine getirilmiş, hak etmediği talihsizliklere maruz bırakılmıştır. Sağlık ve termal turizmi, raylı sistemler ve havacılık, hizmet sektörü, lojistik, eğitim ve daha birçokkonuda, şehrimizin; çekim merkezi olacağı vaat edilmiş, ancak bugün! Bu sözleri verenlerin dahi duymazdan ve görmezden geldiği ve yığınla birikmiş sorunlarla baş başa bırakılmıştır.

Bunlardan en önemlisi, eğitim camiasında yaşanan ve her biri diğerini unutturacak türden skandallar ve bunların hiçbirine verecek cevabı olmayan, bir milli eğitim müdürünün mevcudiyetidir. Çocuklarımızın ve dolayısıyla da geleceğin gençleri olacak evlatlarımızın, emanet edildiği eğitim kurumlarında yaşanan ve vahamet derecisindeki olaylar ibretliktir. Ailelerini de büyük endişeye ve huzursuzluğa sevk eden bu durum karşısında sessiz kalan, mülki amirler de ayrıbir soru işareti olarak hafızalara yerleşmiş bulunmaktadır.

Oysaki “sözde” gençlerimizi korumak maksadıyla, bir müzik festivalinden bile rahtsızlık duyup, yasaklama kararı alınmış ve gerekçe olaraktan;  çocuklarımızın, ahlaki anlamda güvende olması konusundaki hassasiyetle alınmış bir karar olduğu iddia edilmişti. Yaşanan bu son olayda ise çocukların üzerinden dehşet verici bir senaryo yazılıp, ailelerinin tehdit edilmiş olması, festival kadar tehlikeli bulunmamış olsa gerek ki, şehrimizdeki bürokraside sessizlik hâkimdir.  Çocuklarımızın ve ailelerinin böylesi bir olaya maruz bırakılması endişe verici ve asla kabul edilemez bir durumdur.Ne yazık ki! Şehrimizin kaderi; bu seçilmiş ve atanmışların elindeyken, bizler bu tür taliksizlikleri daha çok konuşuruz. Saygılarımla

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.