Site Rengi

DOLAR 32,3613
EURO 34,9612
ALTIN 2.325,57
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Az Bulutlu
Eskişehir
23°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan EFKM’ye Ziyaret

TOBB Başkanı Hisarcıklıoğlu’ndan EFKM’ye Ziyaret
17.06.2021
A+
A-

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne konuk oldu.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. RifatHisarcıklıoğlu, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ne (EFKM) konuk oldu. Hisarcıklıoğlu’nun EFKM ziyaretine ETO Başkanı Metin Güler, Meclis Başkanı Halil İbrahim Ara, TOBB Yönetim Kurulu Üyesi ve Eskişehir Ticaret Borsası Başkanı Ömer Zeydan ile Eskişehir Sanayi Odası Başkanı Celalettin Kesikbaş eşlik etti. ETO Başkanı Güler, Eskişehir Fuar Kongre Merkezi çatısı altındaki Vehbi Koç Kongre Merkezi ve ETO-TÜYAP Fuar Merkezi’nde incelemelerde bulunan Hisarcıklıoğlu’na, EFKM’nin teknik alt yapısı ve salonları hakkında bilgi verdi.

Hisarcıklıoğlu’ndan Güler’e EFKM için teşekkür

EFKM’de son olarak Eskişehir Endüstri Fuarını gerçekleştirdiklerini savunma sanayinin ve endüstrinin dev firmalarını buluşturduklarını belirten Güler; hibrit yöntemiyle düzenlenen fuara 22 ülkeden 103 markanın, 205 firma ve temsilciliğinin katıldığını söyledi. Fuarla eşzamanlı olarak İkili İş Görüşmeleri gerçekleştirdiklerini de belirten Güler, ikili görüşmelerde 600’den fazla iş toplantısı yapıldığını kaydetti. Eskişehir Fuar Kongre Merkezi’ni çok beğendiğini,şehre yakışan ve değer katan kalıcı bir eser olduğunun altını çizen Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M.RifatHisarcıklıoğlu, ETO Başkanı Metin Güler başta olmak üzere EFKM’nin hizmete sunulmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.