Site Rengi

DOLAR 32,3294
EURO 35,1232
ALTIN 2.302,47
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Cum 25°C
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C

Vali Erol Ayyıldız’ın Anneler Günü Mesajı

Vali Erol Ayyıldız’ın Anneler Günü Mesajı
07.05.2022
A+
A-

Toplumun temel taşı olan aileyi, sevgi ve fedakarlıklarıyla bir arada tutan, karşılıksız emek ve sınırsız sevgiyle yüreklerimizi kuşatan annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor; bütün annelerimize en derin selam ve saygılarımı sunuyorum.
Anneler; fedakârlık, sabır, koruyuculuk, şefkat, sevgi ve merhamet gibi hasletlerin timsali, aile ve toplum hayatının yapı taşlarıdır. Anneler; dünyadaki koşulsuz sevginin kaynağı, hayatı anlamlı kılan en değerli varlığımızdır. Hayatımızın her safhasında annelerimiz bizler için berekettir, duadır ve ilk öğretmenimizdir.
Peygamber Efendimizin “Cennet, Annelerin Ayakları Altındadır” hadis-i şerifiyle payelendirdiği, varlıklarıyla hayata anlam katan, sevgi dolu yürekleriyle çocuklarına yol gösteren, onların ülkelerine ve topluma yararlı birer fert olarak yetişmelerinde bir kılavuz görevi gören annelerimizin hakkı hiçbir şekilde ödenemez.
Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında annelerimizin payı çok büyüktür. “Şehit olursam ağlama anne” diyen evlatlar yetiştiren, vatanı ve millet yolunda şehadete kavuşan evladı için “Vatan Sağ Olsun” diyen tüm anne ve babaların ellerinden öpüyor, hürmetlerimi iletiyorum.
Anneler günü vesilesiyle, ülkemizin varlığı ve birliği için canlarını seve seve feda eden Aziz Şehitlerimizin emaneti annelerimiz başta olmak üzere, hayatlarını ailelerine adayan ve yüreği annelik hisleriyle dolu olan saygıların en büyüğünü hak eden tüm annelerin Anneler Gününü en içten dileklerimle kutluyor, ahirete irtihal etmiş tüm anneleri rahmetle ve minnetle yâd ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.