Site Rengi

DOLAR 32,4113
EURO 34,7386
ALTIN 2.464,48
BIST 9.530,47
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 24°C
Az Bulutlu
Eskişehir
24°C
Az Bulutlu
Per 22°C
Cum 14°C
Cts 19°C
Paz 21°C

Veli Can Tefon Alman Biontechi Tercih Etti.

Veli Can Tefon Alman Biontechi Tercih Etti.
16.04.2021
A+
A-

İlim İlaç Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Veli Can Tefon Alman Biontechi tercih etti.

Şehrimizin saygın işletmelerinden İlim İlaç A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Veli Can Tefon, Covid 19 aşısını Eskişehir Yunusemre Devlet Hastanesi’nde yaptırdı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid 19 için Türkiye’de de etkin mücadele çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda risk grubunda olanlar öncelikli olmak üzere aşılama faaliyetleri de hız kazanmış durumda. İlim İlaç A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Veli Can Tefon da Covid aşısını Yunusemre Devlet Hastanesi’nde oldu. Covid ile etkin mücadeleye İlim İlaç A.Ş. olarak katkı verdiklerini hatırlatan Tefon Alman Biontech aşısını vurulduktan sonra yaptığı açıklamada “Salgınla mücadelede hiçbir ferdin toplum hayatına kast edecek hareketlerde bulunmaması gerektiğini düşünüyorum. Bende toplum sağlığı için aşı oldum ve herkese de hassas davranmalarını tavsiye ediyorum. Salgınla mücadelede önceliğimiz kendimiz değil toplum olmalıdır. Bunu unutmayalım ve mutlaka aşımızı olalım” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.