Site Rengi

DOLAR 32,3970
EURO 34,7929
ALTIN 2.434,65
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
22°C
Hafif Yağmurlu
Sal 16°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 15°C

EMYO Aşçılık Programı üniversite adaylarının ilk tercihi oldu

EMYO Aşçılık Programı üniversite adaylarının ilk tercihi oldu
24.08.2023
A+
A-

EMYO Aşçılık Programı üniversite adaylarının ilk tercihi oldu

PYükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) sıralamasında Anadolu Üniversitesi Eskişehir Meslek Yüksekokulu Otel, Lokanta ve İkram Hizmetleri Bölümü Aşçılık Programı en yüksek puanla öğrenci alan ve en çok tercih edilen program oldu.

Geleceğin prestijli meslekleri arasında yer alan ve Anadolu Üniversitesi farkıyla öğrencilere aşçılık alanında uygulamalı ve teorik derslerin başarılı bir şekilde verildiği Aşçılık Programı, Anadolu Üniversitesi’ne gelecek yeni öğrencilerin ilk tercihi oldu. Açıköğretim Fakültesinde yer alan Aşçılık Programı da yine Türkiye genelindeki 200’e yakın devlet ve özel üniversitenin fakülte ve meslek yüksekokulları aşçılık bölüm ve programları arasında en çok tercih edilen 7’nci program olmaya hak kazandı.

Rektör Prof. Dr. Erdal: “Öğrencilerimizi sektöre donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz”

Anadolu Üniversitenin üniversite adayları tarafından bu kadar çok rağbet görmesi hakkında görüşlerini dile getiren Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal şunları söyledi:

“Üniversitemiz öğrencilerine neredeyse tüm fakülte ve yüksekokullarında alanında uzman öğretim üyesi kadrolarıyla başarılı bir eğitim veriyor. Aşçılık bölümümüzde bu alanlardan bir tanesi. Son teknoloji ile düzenlenmiş mutfaklarımızda tüm malzeme imkanlarımızla öğrencilerimizi sektöre donanımlı bir şekilde hazırlıyoruz. Üniversitemizi tercih eden yeni öğrencilerimizin de bu başarımızı görmesi ve bizleri tercih etmesi bizleri çok mutlu ediyor. Yeni gelen tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim hayatı diliyor, her birini tebrik ediyorum.”

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.