Site Rengi

DOLAR 32,2675
EURO 34,7252
ALTIN 2.396,02
BIST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Per 21°C
Cum 14°C
Cts 14°C
Paz 18°C

Kurda Kuzuyu teslim edecekler

27.04.2024
A+
A-

Ahmet Hamdi Tanpınar’ın “Mahur Beste” romanında Osmanlı İmparatorluğunun çöküşüne paralel, dönemin aydın ve devleti yöneten seçkin kesime mensup ailelerin çöküşünü anlatır. Roman kahramanı Sabri Hoca”Oğlum Behçet,sen bir medeniyetin iflası nedir bilir misin? İnsan bozulur, insan kalmaz! Bir medeniyeti medeniyet, insanı insan yapan manevi kıymetler manzumesidir. Anlıyor musun şimdi derdimizin büyüklüğünü? Cahilsin; okur öğrenirsin! Geride kalmıssın; ilerlersin! Yetişmiş adam yok; yetiştirirsin; günün birinde meydana çıkıverir! Paran yok; kazanırsın! Her şeyin bir çaresi vardır! Fakat insan bozuldu mu çaresi yoktur!”

Çoğu zaman bu ülke ile ilgili tüm umutlarımın tükendiğini hissediyorum. Eskişehir’de,Eskişehirspor’a destek ve yardım için son konuşması gereken Kazım Kurt ve Özgür Fethi Demirdaş’ın Eskişehirspor’un kurtarıcısı olarak gösterilmesi ile artık her şeyin yırtılıp atıldığını düşünüyorum.

Bu köşede belgeleri ve bilgileri ile;Eskişehirspor’a yardım adı altında Odunpazarı Belediyesine ait taşınmazaların Sayıştay raporlarında geçtiği üzere Usulsüz şekilde aktarıldığını yazmaktan bıktık.

Başkan Kazım Kurt , 1 Ekim 2017 tarihinde Odunpazarı Belediye Meclisinin kendisine verdiği yetkinin dışına çıkarak,hukuki dayanağı olmayan eklemeler ile Odunpazarı Belediyesi’nin yani Kamunun milyonlar tutan reklam üniteleri “Usulsüz”Eskişehir Spor ve Eğitim Vakfına bedelsiz devrediyor.

Odunpazarı Belediyesi ile Vakıf arasında yapılan protokolü Belediye adına Kazım Kurt,Vakıf adına Başkan Sinan Özeçoglu ile Genel Sekreter Özgür Fetih Demirtaş imzalıyorlar.

20 gün sonra İstanbul’da 50 bin lira sermaye ile ADARGA isimli bir şirket kuruluyor.Fakat şirket sahibi kişinin ikametgah adresi Eskişehir.

Bu tarihten 30 gün sonra,28 Aralık 2017 tarihinde Eskişehir Spor ve Eğitim Vakfı kendisine devredilen reklam ünitelerini ADARGA isimli firmaya kiralıyor.

6 Eylül 2017 tarihinden 28 Aralık 2017 tarihine kadar ki mantık dizilimini özetleyelim ki kafanız karışmasın.

Odunpazarı Belediyesi Reklam ünitelerini bedelsiz olarak Eskişehir Spor Eğitim Vakfına devrediyor.Vakıfta kendisine devredilen reklam ünitelerini 15 yıllığına sabit 4 milyon lira karşılığında sadece 38 gün önce kurulan ADARGA isimli firmaya kiralıyor.

ADARGA isimli firma sadece Eskişehirde faaliyet gösterirken;firmanın kiralama,basım,asım işleri Özgür Fethi Demirdaş’a ait firmalara tarafından yapılıyor.

ADARGA’nın merkezi daha sonra Ö.F.D’nin gazetelerinin basıldığı organize saniyede bulunan şirket merkezine taşınıyor.

-Sayıştay raporlarında işlem “Usulsüz”olarak geçiyor.İhale kanunu çiğneniyor.

Belediye Meclisinin aldığı kararı onaylayan Odunpazarı Kaymakamlığının meclis kararı tahrifata uğruyor

-“AKP” müfettişleri CHP li Belediyelerin üstüne gönderiyor ya!!!!!! İçişleri Bakanlığına bağlı müfettişler Odunpazarı Belediyesine en son 2016 yılında uğruyorlar..

Dönüyorsunuz Eskişehir Spor Vakfının genel sekreteri Belediyeden “Usulsüz” şekilde alınan reklam ünitelerini dolaylı yoldan kendi şirketlerine aktarıyor..

-Birileri Eskişehirspor üzerinden Belediyenin mallarına ihalesiz,kılçıksız sahip oluyorlar.

-Odunpazarı Belediyesi bedelsiz verdiği kendi reklam ünitelerine milyonlarca lira reklam parası ödüyor.

Biz bunları yazıyoruz,yazıyoruz fakat Sayıştay,İçişleri Bakanlığı,Vakıflar,MASAK vs vs vs bulamıyoruz.En önemlisi vicdan ve adalet sahibi insanlar neredeler bilmiyorum….

Şu an bunları yapan Kazım Kurt ve Özgür Fethi Demirdaş kahraman;

Erkan Koca hain…

O ve Mehmet Şimşek ne yaptı.Eskişehirspor üzerinden Belediyenin mallarının üzerine mi çöktü.

Odunpazarı Belediye tarafından Eskişehirspor’a verilen akaryakıt istasyonunu benzinlerini mi içtiler??Ne yaptılar..

Eskişehirspor’u sevdiklerini iddia edenler!!!!Bir gün olsun “Eyyyy Kazım Kurt sen milletin malını mülkünü bedavadan nasıl verdin.”diye sordunuz mu???

“Eyyyy Özgür Fethi Demirdaş Eskişehir Spor Vakfının genel sekreteri olarak bedava aldığın reklam ünitelerini 20 gün önce İstanbul’da kurulan şirkete kimseye haber vermeden nasıl verdin” diye sorabildiniz mi?????

O bilboradlar senin olsa acaba 15 yıllığına sabit 4 milyon liraya kiralarmıydın” diye sordunuz mu???

“Hadi kiraladın o şirketin işlerini senin şirketlerin niye yapıyor yoksa o şirket senin mi”diye sordunuz mu!!!!!

2017 yılında 15 yıllığına sadece 4 Milyon Liraya reklam ünitelerini kiralayan şirket,7 yılda ne kadar gelir elde etmiş.

7 yılda Odunpazarı Belediyesine kaç kiralık fatura kesmiş.Hiç sordunuz mu???? 

AK Parti içerisindeki “AKP”li fırıldaklar.Lideriniz Reis Bey’den korkmuyorsunuz.En çok korkmanız gereken Allahtan korkmuyorsunuz.

Korka korka Eskişehirde üç,gazetesi ve televizyonu olan birinden korkudan tir tir titriyorsunuz..

Tilki Kurtla bir olup sürüyü yer sabahta çobanla yas tutarmış

Tanpınar’ın dediği gibi “Her şeyin bir çaresi vardır! Fakat insan bozuldu mu çaresi yoktur!”

Eskişehirspor’un Yağmalanan Geleceği

Zorunlu Bir Yazı: Eskişehirspor’un Yağmalanan Geleceği ve Adarga

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.