Site Rengi

DOLAR 32,4027
EURO 34,6124
ALTIN 2.384,18
BIST 10.045,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 20°C
Cum 16°C
Cts 13°C

Zekai Aydın Bilgi birikimimi ilçeme yansıtmak için Adayım

Zekai Aydın Bilgi birikimimi ilçeme yansıtmak için Adayım
30.11.2023
A+
A-

AK Parti Sarıcakaya Belediye Başkan Aday Adayı Zekai Aydın Adaylık  bildirisinde  şu görüşlere yer verdi.Tarihi çok eskilere dayanan yeşil vadinin güzel ilçesi olan Sarıcakaya ilçemizin daha yeni, daha ileri hedeflere ulaşması, pırıl pırıl akan Sakarya Nehri’nin üzerine doğan güneş gibi sıcak kanlı olan Sarıcakaya ve Mahallelerinde yaşayan hemşehrilerimin gönlüne dokunabilmek için Sarıcakaya Belediye Başkan aday adaylığı başvurumu yaptığımı bildirmekten memnuniyet duyuyorum.

Zekai Aydın, Çocukluk yıllarından bu yana tarlada çapa yapan, Sakarya Nehri’nde yüzme öğrenen, salça ve pekmez yapan bir kardeşiniz olarak; büyüklerimizin tecrübeleri, kadınlarımızın becerileri ve gençlerimizin kıvrak zekaları ile teknolojiyi verimli kullanmaları sayesinde el ele vererek Sarıcakayamızı sosyal, kültürel ve ekonomik olarak hak ettiği yere getirebileceğimize yürekten inanıyorum.

AK Parti Sarıcakaya Belediye Başkan Aday Adayı Zekai Aydın, Allah’ın izniyle ilçemizin gelişmesi, özellikle elleri öpülesi kadınlarımızın ve ilçemizin geleceğine yön verecek olan gençlerimizin hayata daha aktif katılması için meslek hayatımda ve gönül verdiğim sivil toplum kuruluşlarında görev aldığım çeşitli Ulusal ve Avrupa Birliği projeleri ile ilgili tecrübelerimi ilçem için kullanacağım. Gerçekleştireceğimiz projeler ile ilçemizi Türkiye’de ve Avrupa’da tanınır hale getireceğiz dedi

İlçemizin yarınları için, DAHA YENİ ve DAHA İLERİ bir Sarıcakaya için ben varım. Ya siz……

ZEKAİ AYDIN KİMDİR?

EĞİTİM

Uludağ Üniversitesi ( Bursa MYO )

Anadolu Üniversitesi ( Kamu Yönetimi  )

HAYATI

1973 yılında Eskişehir’de doğdum. İlk, orta ve lise öğrenimimi Eskişehir’de yaptım. Annemin ve eşimin Sarıcakaya’nın köklü ailelerinden olması, babamın da Sarıcakaya’ya yakın bir köyden olması  sebebiyle Sarıcakaya’yı tanıyan ve ilçede tanınan, çocukluk yıllarımdan bu yana tarlada çalışan, çocuklarımla birlikte Sarıcakaya’dan hiç bağını koparrmayan birisiyim.

Avrupa Birliği tarafından hibelendirilen bazı Erasmus+ kapsamındaki uluslararası projelerin yazılımı ve yürütülmesinde görev aldım. Halen kırsal kesimde yaşayan kadınlarımıza yönelik arı yetiştiriciliği ile tıbbi ve aromatik bitki yetiştiriciliği hakkında proje çalışmalarım bulunmaktadır. Proje yürütme alanı Sarıcakaya ilçesidir. Ayrıca bazı sivil toplum kuruluşlarında da gönüllü çalışmalarım bulunmaktadır. Sarıcakaya ve Mahalleleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği yönetim kurulu üyesiyim. Evli ve 2 çocuk babasıyım. İyi derecede ingilizce bilmekteyim.

İŞ TECRÜBESİ

2001 yılında Mülga Eskişehir Sivil Savunma Müdürlüğünde memur olarak göreve başladım. 2001 – 2009 yılları arasında bir çok afet ve acil durumlarda görev almakla birlikte 2009 yılında AFAD teşkilatının kurulması ile afetlerde müdahale ve kriz merkezi yönetimi ve koordinasyonu ile ilgili bir çok görevde bulundum. 2012 yılından bu yana Planlama ve Zarar Azaltma Şubesinde şef olarak görev yapıyorum. 3,5 sene Afet ve Acil Durum Yönetimi Şube Müdürlüğüne vekalet ettim.

SERTİFİKALAR İçişleri Bakanlığı tarafından verilen Teşekkür Belgesi

Eskişehir Valiliği tarafından verilen Başarı Belgesi

Eskişehir Valiliği tarafından verilen Teşekkür Belgesi

Eskişehir Valiliği tarafından verilen Katılım Sertifikası

BEBKA tarafından verilen Avrupa Birliği HORİZON 2020 Eğitimi Katılım Sertifikası

AB ve Mali Yardımlar Dairesi Başkanlığı tarafından verilen Katılım Sertifikası

Avrupa Birliği Erasmus+ kapsamında gerçekleştirilen uluslararası projelerde Katılım Sertifikaları

( Türkiye, Belçika, Fransa, İspanya, İtalya, Letonya, Kuzey Makedonya, Meksika )

İçişleri Bakanlığı ( Sivil Savunma Genel Müdürlüğü) İlk Yardım Sertifikası

İl Sağlık Müdürlüğü tarafından verilen Katılım Sertifikası

İYEM Yangın Güvenliği Çalıştayı Sertifikası

OWR Nükleer, Biyolojik ve Kimyasal Savunma Sistemleri Eğitimi Sertifikası

SSI Underwater Navigation Dalışı Uzmanlık Kursu Sertifikası

SSI Stress & Rescue Dalışı Uzmanlık Kursu Sertifikası

SSI Nıght & Limited Visibility Dalış Uzmanlık Kursu Sertifikası

SSI Deep Diving Dalış Uzmanlık Kursu Sertifikası

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.