Site Rengi

DOLAR 32,2126
EURO 35,1189
ALTIN 2.466,56
BIST 10.319,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 26°C
Az Bulutlu
Eskişehir
26°C
Az Bulutlu
Cum 27°C
Cts 25°C
Paz 25°C
Pts 27°C

Sahte Anketler ve Büyük Fırıldaklar

29.04.2024
A+
A-

Ak Parti eski Milletvekili Metin Külünk katıldığı bir programda ilginç açıklamalar yaptı. Külünk, “Ben biliyorum bazı illeri ama söylemeyeyim. İstedikleri adayları adaylaştırabilmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne sahte anketler götürdüler. Cumhurbaşkanının etrafında onun haberi olmadan, onun ismi üzerinden illerde, Beştepe’nin içinde, bakanlıklar içerisinde hanedanlıklar oluştu.” dedi. Bu açıklamaları yapan sıradan bir insan değil.Reis Beyle aynı damardan gelen ve onun gibi Güneysu’lu ve üç dönem Milletvekilliği yapan eski MKYK üyesi.. Asla yalan söylemeyecek Metin Külünk’ün “İstedikleri adayları adaylaştırabilmek için Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın önüne sahte anketler götürdüler.” Dediği iller ve adaylar arasında acaba Eskişehir var mı??

Bırakın Tepebaşı’n da yaşayanları;kendisinin dahi aklının ucundan dahi geçmediği için Tepebaşı Belediye Başkan adaylığına müracaat bile etmeyen Hamid Yüzügüllü ismi anket sonucu diye Reis Bey’in önüne konulduğuna göre o iller arasında Eskişehirde mutlaka vardır. Burada Hamid Yüzügüllü’yü “istedikleri adayları adaylaştırabilmek” sınıfından çıkartmak gerekiyor.Çünkü Hamid Bey parti disiplini gereği görevi kabul etmek zorunda kalıyor.Daha doğrusu mecbur bırakılıyor.

O zaman sormak gerekiyor Tepebaşı Belediye Başkanlığı için Hamid Yüzügüllü isminin çıktığı bir anket var mı ??? Olması gerekiyor çünkü AK parti adaylarını anketlerle belirlediğini deklara etti.Eğer var ise anketi kim hangi şirkete ne zaman yaptırmış..

Eğer Eskişehirde de sahte anketler piyasaya sürülmüş ise;Hamid Yüzügüllü gibi başarılı Belediye Başkanını harcayacak,Sivrihisar’ı 74 yıl sonra CHP’ye teslim edecek kadar hangi olgu kimi ve kimleri motive etti.Veya kim ve kimler,aday gösterilen Hamid Yüzügülllü’yü kendisinin dahi inanmadığı,istemediği Belediye Başkan adaylığı üstünden  Hamid bey ile birlikte kimleri harcadılar..

Eskişehirde Metin Külünk gibi birisi çıksa ve doğruları anlatsa diye umut ediyoruz.Duvarı nem,insanı gam,partileri fırıldaklık yıkar….AK Partiyi de bu gidişle “AK Parti içerisinde ki AKP’li fırıldaklar” yıkacak.

Büyükşehir MecMeclisinde AK Parti’li üyelerin 2023 faaliyet raporu hakkında hiç bir eleştiri getirememesi ve aynen kabul etmesi çok garipti.Büyükşehir GrupBaşkanvekili Ahmet Sivri aradı.. Daha garip bir durumu anlattı.Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılı Meclis denetim komisyonunun AK Parti’li üyesi Orhan Durmuş,AK Parti’nin yeni dönem meclis üyelerine Büyükşehir Belediyesinin 2023 yılı faaliyeti ile ilgili hiç bir bilgi ve belge vermemiş..

Günümüzde İstihbarat örgütlerinin bile kişi analiz ve takibini sosyal medya üzerinden yaptıkları ile ilgili makale ve yazıları okuyoruz.

Belediye Meclis üyeliği için tekrar aday gösterilmeyen Orhan Durmuş’un;Meclis üyesi listelerinin açıklandığı tarihten,seçimin sonuçlandığı 1 Nisan tarihine kadar olan dönem içerisinde Twitter’da partisi adına hiç bir paylaşımı olmamış.

Muhtemel aday gösterilmediği için “incinmiş.” Çok arabesk olacak ama “Ben yoksam her şey yalan”demiş beyefendi

Bu köşe herkesin her cevabına açıktır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.