Site Rengi

DOLAR 32,3717
EURO 34,7805
ALTIN 2.439,36
BIST 10.082,77
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 20°C
Çar 21°C
Per 19°C

Mehmet Sait Göksu Engelleri birlikte aşacağız

Mehmet Sait Göksu Engelleri birlikte aşacağız
02.12.2023
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Mahmudiye Belediye Başkan Aday Adayı Mehmet Sait Göksu  3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yaptı.

Mehmet Sait Göksu ; engelli vatandaşlarımızın bir gün değil her gün yanında olunması gerektiğine vurgu yaparak , “Engelli vatandaşlarımızın yaşama sevincini kaybetmeden mutlu ve huzurlu bir yaşam sürmeleri için Devletimiz büyük gayret göstermektedir dedi.

Engelli  bireylerin toplumun bir parçası olduğu ve  başta engelli  çocuklarımız olmak üzere tüm engellerin  sevgi ve hoşgörü  ile açılacağını  anlatan AK Parti Mahmudiye Aday Adayı  Göksu; Devletimizin koruması altında bulunan bu çocuklarımıza anne ve baba sevgisini ve sıcaklığını yaşatmak bizlerin insanlık görevidir dedi.

Mehmet Sait Göksu;Şunu unutmayalım ki hepimiz birer engelli adayıyız. Sevgi ve saygıyla, hoşgörümüzle hayatı onlar için kolaylaştırmalıyız. Engellerin hep birlikte çalışarak aşılacağı engelsiz bir dünya temennisiyle tüm engelli kardeşlerimizin 3 Aralık Dünya Engelliler Gününü kutluyor, sağlık ve mutluluklar diliyorum ”dedi

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.