Site Rengi

DOLAR 32,3374
EURO 34,8108
ALTIN 2.390,60
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 15°C
Az Bulutlu
Eskişehir
15°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 21°C
Sal 23°C
Çar 21°C

72 ülkeden 180 öğrenci bayramlaştı

15.08.2019
A+
A-

Eskişehir’de uluslararası öğrencilere maddi ve manevi katkıyı sağlayan Yunus Emre Uluslararası Öğrenci Derneğinin (YUDER) düzenlediği bayramlaşma programına 72 ülkeden 180 öğrenci katıldı.
Yurt dışından Türkiye’ye üniversite okumak için 72 farklı ülkeden gelen 180 öğrenci bayramlaşma programında bir araya geldi. Özel bir kongre salonunda, YUDER Başkanı Nihat Demir’in açılış konuşması ile başlayan programa dernek yönetimi, dernek gönüllüleri ve çok sayıda davetli öğrenci katıldı.
YUDER Başkanı Demir, yaptığı konuşmada dernek olarak uluslararası öğrencilerin her zaman yanında olduklarını belirterek, "Biz misafir öğrencilerimize hiçbir menfaat veya karşılık beklemeden bu desteği veriyoruz. Hiçbir ayrım yapmadan tüm kardeşlerimizi kucaklıyoruz. Burada bir aile gibi olduk. Bugün de Ramazan Bayramı vesilesiyle yeniden bir araya gelme imkanı bulduk. Hepinize katılımınız için teşekkür ediyoruz, bayramınızı canı gönülden tebrik ediyorum" şeklinde konuştu.
Duygulu anların yaşandığı bayramlaşma programında, söz alan uluslararası öğrenciler ise Türkiye’de YUDER’in destek ve katkıları ile kendilerini evlerinde hissettiklerini belirterek emeği geçenlere teşekkür etti.
Öte yandan, kongre salonunun yönetim kurulu ve iş adamlarının destekleri ile düzenlenen program, öğrencilerin birbirleriyle bayramlaşması ve yapılan kahvaltı ile sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.