Site Rengi

DOLAR 34,2719
EURO 37,5219
ALTIN 2.930,24
BIST 8.876,22
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 27°C
Az Bulutlu
Eskişehir
27°C
Az Bulutlu
Cts 20°C
Paz 19°C
Pts 20°C
Sal 18°C

Engin Vural:Kazım Kurt Asılsız iddialarla Gerçekleri gizleyemezsin

Engin Vural:Kazım Kurt Asılsız iddialarla Gerçekleri gizleyemezsin
11.10.2024
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Mimar Engin Vural’dan Kazım Kurt’a Yanıt: “Asılsız İddialarla Gerçekleri Gizleyemezsiniz!”

“Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, meclis toplantısında iddialarla dolu açıklamalar yaparak, belediyeye uygulanan idari para cezasını kasıtlı bir hareket olarak nitelendirmiştir. Ancak Eskişehir Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hikmet Çelik’in de açıkça belirttiği üzere, bu ceza, Bakanlığa yapılan bir ihbarın değerlendirilmesi sonucu uygulanmıştır.

Belediyenin çevre kanunlarına aykırı olarak asfalt atıklarını gelişigüzel döktüğü tespit edilmiştir. Bu durum, Odunpazarı Belediyesi’nin asli görevlerini yerine getirmediğini ve çevreye duyarsız kaldığını açıkça göstermektedir.

Kazım Kurt’un, hem kamuoyunu hem de kendi başarısızlıklarını örtbas etmek için bu tür asılsız iddialara başvurması kabul edilemez. Unutulmamalıdır ki kanunlar herkes için geçerlidir; burada kimse üstünlerin hukuku arayışına girmeye kalkmasın. Hizmet sorumluluğunu yerine getirmek yerine, çevreyi kirleten bir belediye yönetiminin, kendi suçunu başkalarına yıkmaya çalışması, Eskişehir halkına karşı büyük bir saygısızlıktır.

Biz AK Parti olarak, her zaman çevrenin korunması ve vatandaşlarımızın haklarını savunma noktasında kararlıyız. Belediye yönetimini, çevreye duyarlı, şeffaf ve sorumluluk bilinciyle hareket etmeye davet ediyoruz. Eskişehir halkı, temiz ve yaşanabilir bir şehirde yaşama hakkına sahiptir ve bu hakkı savunmaya devam edeceğiz!”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.