Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

Ekmek üretiminde görevli personele eğitim gerçekleştirildi

Ekmek üretiminde görevli personele eğitim gerçekleştirildi
14.04.2025
A+
A-
Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından ‘Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği’ çerçevesinde, ekmek üretimi, dağıtımı ve satışı alanlarında görev yapan personellere yönelik mevzuat ve hijyen gereklilikleri konularında eğitim programı düzenlendi.
Söz konusu eğitimler, 11 Nisan 2025 tarihinde Eskişehir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda 2 ayrı oturum halinde gerçekleştirildi. Eğitimlere, toplam 326 personel katılım sağladı. Programda, İl Müdürlüğü Personeli Gıda Mühendisleri Zuhal Ünal Canbaz, Ayşe Özden ve Müge Çimen’in eğitici olarak görev aldı. Eğiticiler tarafından katılımcılara, 5996 sayılı ‘Veteriner Hizmetleri, Bitki Sağlığı, Gıda ve Yem Kanunu ile bu kanuna bağlı olarak çıkarılan yönetmelikler, Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Tebliği’ kişisel hijyen ve üretim hijyeni konularında kapsamlı bilgiler sunuldu.
İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, halk sağlığının korunması ve gıda güvenliğinin temini amacıyla benzer eğitim faaliyetlerine düzenli olarak devam edileceğini açıkladı. Program sonunda yapılan değerlendirme sınavında başarılı olan katılımcılara sertifika düzenleneceği belirtildi.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.