Site Rengi

DOLAR
EURO
ALTIN
BIST
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir °C
Eskişehir
°C
°C
°C
°C
°C

İnönü’de kaldırım çalışması

İnönü’de kaldırım çalışması
02.07.2025
A+
A-

İnönü Belediyesi, ilçe içerisinde yayaların kaldırımlarda güvenli ve rahat seyahat edebilmeleri için kilitli parke taşı, bordür ve tretuvar çalışmalarını devam ediyor.

İnönü Belediye Başkanlığı tarafından Çarşı Mahallesi Mustafa Kemal Caddesi birinci kısmı tamamlanan çalışmaların ikinci kısım çalışmalar yoğun şekilde devam ediyor. İnönü Belediyesi, ilçenin modern bir çehreye kavuşması için başlattığı refüj ve aydınlatma sistemlerinin yanı sıra cadde ve sokaklardaki kaldırım ve tretuvar çalışmaları ile devam ediyor. İlçede Hükümet Konağı, Düğün Salonu gibi önemli yatırımlar yürütülürken ilçe merkezi ve resmi törenlerin yapıldığı Cumhuriyet Meydanı – Sağlık Ocağı ve İnler Mağarası yaya ve araç trafiğini sağlayan Mustafa Kemal Caddesi üzerinde kaldırım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İnönü Belediye Başkanı Serhat Hamamcı, ilçenin çehresini değiştirecek ve ilçe sakinlerinin hayatını daha konforlu hale getirecek olan kaldırım ve kilitli parke taşı çalışmalarının vatandaşlardan gelen talepler ve belirli bir program çerçevesinde yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.