Site Rengi

DOLAR 32,3798
EURO 34,7483
ALTIN 2.409,09
BIST 10.113,81
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 17°C
Az Bulutlu
Eskişehir
17°C
Az Bulutlu
Çar 18°C
Per 19°C
Cum 15°C
Cts 12°C

Pudra Şekeri

03.04.2021
A+
A-

Lüks bir araçta uyuşturucu kullanırken çekilen görüntüleri sosyal medyada yer alan ve AK Parti Genel Merkezinde büro çalışanı olduğu anlaşılan Kürşat Ayvatoğlu, adli kontrol şartıyla serbest bırakılmasının ardından savcılık talimatıyla tekrar gözaltına alındı. İç işleri bakanıdaSüleyman Soylu’da Ayvatoğlu nun dönem dönem uyuşturucu kullandığı tespit ettiklerini duyurdu..

Haber TV kanallarından verildi..

Sosyal medyada yayımladığı fotoğraflarına ne diyeceksiniz ki..Ayvatoğlu  verdiği ifade de pudraşekeri olduğunusöylemiş. Şaka yaptık ne var demiş.

Bende pudra şekerinin burundan alınabileceğini öğrenmiş oldum! Bütün mesele burunda. Burun var, burun var..

Ayvatoğlu’nun burnu konusunda araştırmalar yapılmalı. Baksanıza koku alma duygusu epey gelişmiş anlaşılan. Kısa zamanda bu kadar zenginleşme nasıl olacak sanıyorsunuz. Burnu iyi pudra şekeri almasa. Burnunu nereye  sokacağını bileceksin ki bal tutan bir parmağın olsun..

Kemal Sunal, Şener şen filmi gibi…

Pudra şekeri..

Şimdi birlikte düşünelim. CHP genel merkezinde böyle bir olay olsaydı ne olurdu. Bensöyleyeyim. Günde üç öğün bütün yandaş TVler haber yazarlardı. Troller saldırırlardı. Nedinleri ne imanları kalırdı..

Barış Yarkadaş CHP deki  Maltepe de bir cinsel tacizlere sessiz kalmamış bunu afişe etmiştir..Bunu etik değerleri savunan bir gazeteci olarak gündeme getirmiş ve etik değerlere sahip çıkmıştır. Bu olayları dile dolayan AK Parti genel başkanı Tayyip Erdoğan CHP yönetimlerine çok ağır ithamlarda bulunmuştur.

Şimdi ne diyeceksin?.

AK Partinin genç kokainci elemanı mıdiyeceksin? Diyemezsiniz. Hiç kimsenin etik değerler dışında işi magazinsel boyutlarda yargısız infaz yapması doğru değil. Bu çok acımasızca bir infaz olur. AK Partinin tüzel kişiliğini hiç bağlamaz..

Ama olayı da görmezden gelemezsiniz. Bu iş ciddi..

Bu adam şatafatiçinde, lüksiçinde gösterişlinasılyaşıyor. Bunun sorgulanması ve araştırılması lazım. AK Partiye nasıl sızmış,genel merkezdebüro elemanı olabilmiş.

BU DEĞİRMENİN SUYU NEREDEN GELİYOR.

TÜREDİ ZENGİNLER OLUŞTU..

Sistem,  haksız bir şekilde ve kamu kaynakları ile zengin olanlar var..

AKP sistemden nimetlenenlerin parça başı iş yapanların partisi olmuş.

Numaradan muhafazakârlar, cukkalarını doldurdular. İlgimizi çekenler yok değil..

BU VARLIĞIN SEBEBİ?

Bu değirmenin suyu nereden geliyor. Servetinin boyutları nedir. Bu serveti nasıl elde etmiştir. AK Partide nerede nasıl iş başı yapmıştır. Gücün yanında görünme ve kendisine yeni kapılar açma çakallığı nerelere uzanmış.

Partinin ARGE departında çalışıyormuş.

AK partinin karargâhına kadar nasıl girmiş?

İşin hikâyesi Kastamonu belediyesinde başlıyor. Seçimler öncesi AK Partili belediye başkanının seçim kampanyasında başlıyor çalışmaya.

AK Parti bu tip çakalları hızlı bir şekilde kulağından tutup atmalıdır. Taşeron kadrosunda çalışıp nasıl bir çalışmaysa birden başkanın özel kalem müdürü oluyor. Kastamonu belediyesinde başlıyor.

2014 yılında başkanı onu ödüllendiriyor  sosyal medya ve teknik işleri için belediye başkanı Kültür işleri müdürü oluyor.. 2019 başkanlık seçimlerinde AK parti belediye başkanı seçimleri kaybediyor. MHP Belediye başkanlığını kazanınca işten atılıyor.

AK parti Kastamonu Belediye başkanı bu çocuğu bazı işler için, ihalelerde kullanmış. Ak partiye genel merkeze referans olan isim kim?

Zenginleşme nedeni araştırılmadan sonuç alamazsınız. AK partinin geldiği şu duruma bir bakın.

2002’ de UMUT idi, 3 Y ile mücadele edelim derken, şimdi AK partinin zenginlerinden, müteahhitlerinden bahsediliyor.

Meseleyi siyasallaştırmaya çalışıyorlardiyorlar.. Aslında mesele de tam siyasal. Etik değerlerin nasıl çiğnendiğinin somut bir örneği. Bir zamanlar Deniz Seki bu uyuşturucudan kullandığı gerekçesiyle ceza yemişti.

Kendileri, CHP’ de meydana gelen olaylar için meseleyi siyasallaştırmaktan çekinmiyorlar da meseleyi siyasallaştırmayın diyebiliyorlar...

SHP dönemindeki İSKİ skandalını hatırlayın..Mesele, siyasallaşmış ve SHP 1994 seçimlerini kaybetmişti.

Tayyip Erdoğan bu durumu sonuna kadar kullanmıştı. Bunu en iyi bilen lerin başında Sayın, İç işleri bakanı Süleyman Soylu gelir..

Yapmayın beyler, yapmayın bunları!.

Burası çok önemli.

İşte,AK Partide güç zehirlenmelerinin ve bozulmaların en somut çarpıcı örneklerinden sadece biri.

Sigaraya karşı kampanyada öncülük eden ve bumücadelede taviz vermeyen, Sayın, Cumhurbaşkanımız, bu utanç verici durum karşısında elbette sorumluların peşini bırakmayacaktır.

Böyle fotoğraflar mı olur!.

Delikanlıya bakın ..Manken gibi poz vermiş. Yanında yarı çıplak iki genç kız, ellerinde kadehler vur patlasın çal oynasın misali.

Hem dindar, hem muhafazakâr, hem mütedeyyinim diyeceksin yediği bu halta bir bakın… Bunlardan onlarcası var.

Yozlaşmaların sonucu paçozluk..

İktidar kadrolarındaki bu şatafat aslında temelinde yatan , “itibardan tasarruf edilmez” anlayışının sosyal, sınıfsal yapı sorunun sonradan                   görmelerin gücün politikaya yansımasından başka bir şey değildir.

ANAP’ta böyle battı..

BOŞ VER ABİ..

Eyyyy! AK partililer. Abuzer Kadayıflar politikanın çarklarında yer alırlarsa, durun bir dakika düşünün. Kendinize şu soruyu sorun. Biz hak yolda mıyız, yoksa haram yolda mıyız?.Bunların felsefesi şu..

Çak o zaman çak çak çak
Boş ver abi dalgana bak..

Dava yerini boş ver abi dalgana bak anlayışına bırakmış. Hani nerede kaldı EBUZERLERİN” davası..

Sahi nerede.. Çok aradım bulamadım..

Geriye sadece hamasi nutuklarda kalmış..

Benzer defolu insanların AK PARTİ’ninkarargâhında olma ihtimalinin olabileceği ihtimali bile çok acı…

Bu kadar dünyevileşme ve sonradan görmelere siyasi iktidarı verenlerin hiç mi suçları yok..

Nerede kaldı öz eleştirileriniz?

Nerede kaldı İslami ahlakınız?

Sahi nerede?

ALLAHIM” bizleri sonradan görmelerden korusun!

Âmin. Amin diyen dilleri nar-ı cehennem ateşinden korusun!..

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.