Ali Güven Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinden Çifte Başarı
Ali Güven Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi öğrencilerinden Tilve Yıldız, Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nin düzenlediği 'Ders de Çalışırım, Yemek de Yaparım' temalı Uluslararası Gastronomi yarışmasında, katılımcı 400 öğrencinin arasından Ana Yemek Kategorisinde 1. olup altın madalya kazanmış ve Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi'nin tüm bölümlerinde %100 burslu olarak okuma hakkı elde etmiştir. Kazanan öğrenci ödülünü okul müdürü Harun Tarhan'dan, burslu okuma belgesini ise UKÜ Eskişehir Bölge Müdürü Rahmi Baydı'nın elinden aldı.
Ayrıca 18-20 Nisan 2018 tarihlerinde Afyonkarahisar'da yapılan I. Uluslararası Gastro Afyon Yemek Yarışmasında da Tilve Yıldız, Merve Nur Esen, Hikmet Budak, Osman Ayıktır, İrfan Çağdaş Akoya ekip olarak yarışarak büyük bir başarıya imza atarak yarışmanın 'En İyi Ekibi' seçilerek 1.lik kupasını kazandılar.
Yarışmada:
Balık tabağında Tilve Yıldız 1. olarak altın madalya, tatlı tabağında Mervenur Esen 1. olarak altın madalya, sakatat tabağında İrfan Çağdaş Akoya 2. olarak gümüş madalya, başlangıç tabağında Osman Ayıktır 3. olarak bronz madalya, ana yemek tabağında Hikmet Budak 3. olarak bronz madalya almışlardır.