Gastronomi Bölümü Öğretim Elemanları Kore Yemekleri Finalinde
Kore mutfağını tanıtmayı ve sevdirmeyi amaçlayan “2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması”nın Türkiye ön eleme sonuçları belli oldu.
Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğretim elemanlarından Öğretim Görevlisi Şeyda Yayla ve Öğretim Görevlisi İsmail Konuk “2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması”nın Türkiye ön elemesini geçerek finale kalan 12 yarışmacı arasında yer almayı başardı.
Finalde turunda yarışmacılara yemek yapımı için 1 saatlik süre verileceği ve yarışmacıların, yemek yapımını bitirdikten sonra 3 dakika boyunca jürilere yaptıkları yemekler hakkında sunum yapacakları açıklandı. Kore Kültür Merkezi`nde 4 Ağustos Cumartesi günü saat 14.00’da düzenlenecek olan 2018 Kore Yemeği Yapma Yarışması finalinin, Ankara Kore Kültür Merkezi Açıkhava Sahnesinde gerçekleştirileceği bildirildi.