Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 22°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Kursiyerler projeleri yakından tanıyor

Kursiyerler projeleri yakından tanıyor
28.01.2024
A+
A-

Tepebaşı Belediyesi Belde Evi sakinleri, belediye çalışmalarının tanıtıldığı hizmet turları ile merkezleri ve çalışmaları yerinde görüyor.

Tepebaşı Belediyesi, hayata geçirdiği çalışma ve projeleri ile Türkiye ve yurt dışından takdir toplarken, Eskişehirlilerin de beğenisini kazanıyor. Hizmetlerin tanıtıldığı, belediye merkezlerinin gezilerek bilgilendirme yapılan turlara katılan Çamlıca Deneyimli Kafe kursiyerleri, ilk olarak Eskişehir Hava Şehitliği’ni ziyaret ederek kahraman askerlerimiz için dua etti. Ardından ise Melih Savaş Yaşam Köyü, İbrahim Ethem Kesikbaş Engelliler Montaj Atölyesi, Engelliler Sosyal Yaşam Merkezi, Çocuk Senfoni Orkestrası Eğitim ve Çalışma Merkezi, Yunus Emre Spor Tesisleri, Mustafa Kemal Atatürk Spor Tesisleri Su Sporları Merkezi, Gökkuşağı Kafeler, Özdilek Sanat Merkezi, Çamlıca Deneyimli Kafe ve 29 Ekim Gençlik Merkezi gibi merkezleri gezen kadınlar, verilen hizmetlerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a ve ekibine teşekkürlerini iletti.

“Hem çocuklar için hem yetişkinler için sosyalleşme imkanlar çok güzel”

Sema Hızlıkan, “Öncelikle çok beğendim. Buraları zaten görmek istiyordum. Tepebaşı Belediye Başkanımız Ahmet Ataç’a yaptığı projeler için teşekkür ediyorum. Senfoni orkestrasını özellikle çok beğendim. İki öğrencim de senfoni orkestrasında. Bu tür hizmetlerin devamını diliyorum. Belde Evlerini de çok beğendim” dedi.

Müjgan Hızlı, “2 yıldır Eskişehir’deyim. Tepebaşı Belediyesi’nin çalışmalarını çok beğeniyorum. Bu tür gezilerin olması da daha iyi tanımama vesile oldu. Hem çocuklar için yetişkinler için yapılan bu sosyalleşme imkanları çok güzel. Başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Sahide Yıldırım, “Belediye Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Çalışmalarından çok memnunuz. Belde Evlerinin her etkinliğine katılmaya çalışıyoruz. Başkanımızın başarılarının devamını diliyoruz” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.