Site Rengi

DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 21°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
21°C
Hafif Yağmurlu
Cts 19°C
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 27°C

Avrupa Birliği hibe fonu avantajları, Beylikovalı üreticilere anlatıldı

Avrupa Birliği hibe fonu avantajları, Beylikovalı üreticilere anlatıldı
12.06.2024
A+
A-

Beylikova Belediyesi Toplantı Salonu’nda, Eskişehir TDKK (Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu) uzmanlarınca hibe projeleri hakkında bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda, Avrupa Birliği hibe fonu (IPARD)’nın avantajları, Beylikovalı üreticilere anlatıldı. Beylikova Besi Organize Sanayi Bölgesi’nden arsa alacaklara, arsa dışında kendi arazisine yatırım yapacak üreticilere inşaat maliyetinin yüzde 55-75 arasında hibe olarak sağlanabileceği belirtildi. Ayrıca, büyükbaş hayvancılık, küçükbaş hayvancılık, arıcılık, balıkçılık, yem bitkileri, süt entegre ve benzeri üretim faaliyet alanlarında hibe destekleri ve teşvikleriyle desteklenecek. Bu alanlarda, kooperatifler, kadın ve gençler öncelikli olarak desteklenecek gruplar arasında yer alacaktır. Sıfır biçerdöver ve tüm tarım aletleri de hibe kapsamına alındı.

25 Haziran 2024 tarihinde başvurular başlayacak olup, projelerin 40 gün içinde tamamlanması ve teslim edilmesi gerektiği aktarıldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.