Site Rengi

DOLAR 34,0020
EURO 38,0357
ALTIN 2.832,30
BIST 9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 23°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
23°C
Hafif Yağmurlu
Cum 22°C
Cts 20°C
Paz 22°C
Pts 24°C

Ümit Sezer:Hizmetsizligin ve Basiretsiz Yönetimin takipçisiyiz

Ümit Sezer:Hizmetsizligin ve Basiretsiz Yönetimin takipçisiyiz
04.07.2024
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğünün 2023 yılı faaliyet raporunu sert bir dille eleştirdi.

Ümit  Sezer yaptığı açıklamada; 2023 faaliyet raporunda Odunpazarı ilçemizde temizlik sorunu her geçen gün artarak devam ediyor. Bu sorunlar ilçemizde ve şehrimizde ciddi derecede hijyen kaynaklı sağlık sorunlarına zemin hazırlamaktadır. Odunpazarı Belediyesi’nin 2023 yılı faaliyet raporunda geçen şu açıklamayı sizlerle paylaşmak istiyorum. “Süpürme Faaliyeti kapsamında; gün içerisinde çeşitli faktörlere bağlı olarak kirlenen cadde ve sokaklar elle süpürme personeli ve süpürme araçlarıyla ilçe genelinde önceden hazırlanan süpürme programı doğrultusunda düzenli olarak temizlenmiştir.”

Ancak bahsi geçen alanların mevcut durumu da ne yazık ki içler acısı bir şekilde ortadadır. Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a, faaliyet raporunda da yer verdiği bu açıklamaya ilişkin şunu sormak istiyorum. Odunpazarı ilçemizin mevcut hijyen ve temizlik durumundan memnun musunuz? Gelecek neslimiz olan evlatlarımızın bu kirli ortamlarda bulunmasından rahatsız olmuyor musunuz?

Bizlere Odunpazarı Belediyesi’ni denetleme yetkisini veren kıymetli hemşerilerimiz adına Odunpazarı’mızda yaşanan bu hizmetsizliğin ve basiretsiz yönetimin takipçisi olmaya devam edeceğiz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.