Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Az Bulutlu
Eskişehir
20°C
Az Bulutlu
Pts 19°C
Sal 19°C
Çar 20°C
Per 19°C

Ali Demirel: Cumhur ittifakı Hedefe kilitlendi

Ali Demirel: Cumhur ittifakı Hedefe kilitlendi
22.03.2024
A+
A-

Adalet ve Kalkınma Partisi Merkez  Karar ve Yönetim Kurulu Üyesi 25.26. ve 28. dönem Eskişehir Milletvekili Adayı Ali Demirel;İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, zaman bizden yanadır, zaman Eskişehir’den yanadır, Cumhur İttifakı’ndan yanadır, artık bu seçimde başta Büyükşehir olmak Odunpazarı ve Tepebaşı ve kırsaldaki birçok  ilçe de ipi Cumhur ittifakı gögüsleyecektir dedi.

Ali Demirel;Türkiye, asırlar sonra ilk defa küresel sistemin en üst ligine yükselme imkanı elde etmiştir. Cumhuriyetimizin ikinci asrının, dünyada ‘Türkiye Yüzyılı’ olmasının önünde hiçbir mani görmüyoruz. Hükümet olarak, bu kutlu yürüyüşe liderlik edecek iradeye, vizyona, tecrübeye, hazırlığa, enerjiye sahibiz. Millet olarak, bu hayali gerçeğe dönüştürecek güce, kapasiteye, imkana, inanca da sahibiz.

Hedefe  kilitlenmiş ok misali gözümüzü ufuktan bir an olsun ayırmadık. İçinde bulunduğumuz şartlar ne olursa olsun, zaman bizden yanadır, zaman Eskişehir’den yanadır, diyerek yolumuza devam ediyoruz. Eskişehirimizin önünde açılan tarihi fırsat penceresini değerlendirmekte kararlıyız.

AK Parti MKYK Üyesi Demirel;Eskişehir’in sokaklarında, pazarlarında, çarşısında, köylerinde ve hayatın diğer alanlarında yaşanan sıkıntıları, dillendirilen serzenişleri, gönüllerde serpilen beklentileri çok yakından takip ediyoruz. Biz, başkaları gibi şikayetleri karşısında millete parmak sallayanlardan, insanlara ayar verenlerden, bireylere hakaret edenlerden asla olmadık, inşallah hiçbir zaman da böyle olmayacağız.

Hep söylediğimiz gibi, milletimizin taltifinin de tenkidinin de başımızın üzerinde yeri vardır. Bizim görevimiz, milletimizin sesine kulak tıkamak değildir. Görevimiz, insanımızın eleştirdiği hususları en aza indirip, onun övgüsüne mazhar olacak eser ve hizmetlerin sayısını çoğaltmaktır.

Ali Demirel;Bu minvalde hükümet olarak, bütün adaylarımızla Eskişehir ile ilgili planladığımız hedefleri gerçekleştirecek altyapıya ve potansiyele fazlasıyla sahibiz. Yeter ki birliğimize, beraberliğimize, kardeşliğimize sıkı sıkıya sarılalım.”

Haydi Eskişehir son söz senin !

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.