Site Rengi

DOLAR 34,0973
EURO 38,0933
ALTIN 2.874,79
BIST 9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 20°C
Hafif Yağmurlu
Eskişehir
20°C
Hafif Yağmurlu
Paz 21°C
Pts 24°C
Sal 27°C
Çar 27°C

Ayşe Ünlüce’ye Kent Lokantası Sorusu

Ayşe Ünlüce’ye Kent Lokantası Sorusu
31.07.2024
A+
A-

Yenilik Partisi Eskişehir İl Başkanı Serkan Ortatepe ;”CHP Genel Başkanı Özgür Özel, yerel seçimler bittiğinden beri Türkiye’deki tüm CHP’li belediyelerde ‘Kent Lokantası’ adı altında ucuz yemek hizmetinin verileceğini açıkladı. Kent lokantalarında dört çeşit yemeğin 60 liraya satılacağını da söylemişti.

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce de seçim öncesinde yaptığı konuşmalarda, ‘Eskişehir’de kimse yatağa aç girmesin istiyoruz. Öğrenciler için lokantalar açacağız. Halk lokantaları açacağız’ minvalinde açıklamalarda bulunmuştu.

Serkan Ortatepe, Eskişehir halkı kent lokantası istiyor. Özellikle emekliler, kent lokantalarının açılmasını istiyor. Kütahya’da bile kent lokantası varken neden Eskişehir’de kent lokantası yok? Bu kentin insanları da dört kap yemeğe 60 lira ödemek istiyor. Yaptığımız görüşmelerde, ilk aşamada Odunpazarı bölgesinde en az bir, Tepebaşı bölgesinde de en az bir kent lokantası açılması talep ediliyor. Ayşe Ünlüce’nin bu konuda çalışmalar yaptığını biliyoruz. Bizim kendisinden ricamız, okullar açılmadan bu lokantaların açılmasıdır.

Ortatepe, niversite tercihi yapan öğrencilerin Eskişehir’de kent lokantası var mı diye internetten arama yaptığını görüyoruz. Bu konudaki çalışmalar hızlandırılmalı ve kentimizin kent lokantası ihtiyacı bir an evvel giderilmelidir.”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.