Site Rengi

DOLAR 32,4375
EURO 34,7411
ALTIN 2.439,70
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 19°C
Az Bulutlu
Eskişehir
19°C
Az Bulutlu
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 21°C
Çar 20°C

RECEP TAŞEL’E TAVSİYEMDİR

30.01.2023
A+
A-

Arif Anbar”ın köşesinden alıntılıyorum.CHP İl Başkanı Recep Taşel ” Belediye bürokratları da halka eşit, doğru, tarafsız ve en hızlı hizmetten sorumludur ve onlar siyaset yapmayacak. Belediye başkanlarımız siyaset yapacak, bürokratlarımız işini yapacak”demiş. Sayın İl Başkanının gösterdiği adres bir kişiye çıkıyor.Bu kişi her taşın altından çıkan Kurt’un sınavsız memur ve müdür yaptığı yoldaşı Şenol Durur.Çünkü kendisinin seçildiği İl Kongresinde Belediye çalışanları, akraba,eş,dostlardan oluşan delegeler ile Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ve Yılmaz Hocaya çizik organizasyonunun başında ki kişinin Şenol Durur olduğu iddia edilir.

Bu olayın daha geçmişinde Odunpazarı Belediyesinde işci olarak çalışan Akın Sallarel’i İlçe Başkanı yapanda bunlar, yiyen de bunlar.Kazım Kurt’un en has yoldaşı Erdal Caferoğlu’nu da yiyen bunlar.CHP’nin büyük Kongresinde Kazım Kurt’un zafer fotoğrafında ki kişiler tamamen bunlar.Diğer yandan Kurt’a muhalefet eden Kırmızıtoprak Mahallesinin kadın Muhtarını sokağın ortasında döven,Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’a muhalif gazetecilere sandalye ve şişe ile saldıran bizzat Şenol Durur.

Şenol Durur’un kendisinin saldırmadığı zamanlarda onun boşluğunuda hemen akrabaları doldurur.Sayın Başkanın seçildiği kongrede Meclis Üyesi Ali Haydar Çelik’e saldıran akrabası olan Belediye çalışanı.Bu çıkarıma göre Şenol Durur ve yoldaşlarına gözünün üstünde kaşın var derseniz akıbetiniz belli ya Ahmet Ataç ve Yılmaz Hoca gibi karizmanızı çizerler yada Erdal Caferoğlu ve Akın Sallarel gibi pasaportsuz çıkışa maruz kalırsınız.

Veyahut kimi zaman Şenol Durur kimi zamanda başka bir yoldaşı tarafından saldırıya uğrarsınız. Seç beğen al.

Sayın Başkan çok dikkatli olsun. Daha önce Şenol Durur ile aynı soy ismi taşıyan bir kişiyi İl Başkan Yardımcılığı görevinden almıştı.Her an siyasi bir suikaste uğrayabilir, ayağı kayabilir.

Öte yandan alkollü mekanlara gittiğinde ilk iş olarak Şenol Durur’un orada olup olmadığını kontrol etsin. Eğer orada ise kendi masasında bulunan fazla sandalyeleri ve şişeleri hemen yok etsin.
Recep Taşel Beye tekrar tekrar tavsiyem hem siyaseten hemde fiziken kendisine dikkat etsin.
100 senelik Cumhuriyet Halk Partisini Eskişehirde bunlara teslim edenler utansın.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.