Site Rengi

DOLAR 32,2904
EURO 34,7413
ALTIN 2.396,24
BIST 10.276,88
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 18°C
Açık
Eskişehir
18°C
Açık
Pts 22°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 21°C

Afyonkarahisar’da kamu personeline CİMER eğitimi verildi

Afyonkarahisar’da kamu personeline CİMER eğitimi verildi
25.01.2024
A+
A-

Afyonkarahisar’da görev yapan kamu personellerine Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından CİMER Kapasite Geliştirme Eğitimi verildi.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’nde düzenlenen programa Vali Yardımcısı Vekili Taner Bolat ve CİMER görevlileri katıldı. Saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Vali Yardımcısı Vekili Taner Bolat da bir konuşma yaptı. Bolat konuşmasında, CİMER ile ilgili önemli bilgiler verdi. Bolat konuşmasına şöyle devam etti:

“CİMER ile ilgili hepimizi bilgi sahibiyiz. Bildiğiniz üzere başbakanlık iletişim merkezi adı altında kurulan daha öncede vatandaşların talep istek ve şikayetlerinin alındığı sistem Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle birlikte CİMER İletişim Merkezine bağlı olarak vatandaşların şikayetlerinin alındığı bir sisteme çevrildi.”

İletişim Başkanlığı Afyonkarahisar Bölge Müdürü Uğur Ülgen de bir konuşma yaparak verilen eğitim hakkında açıklamalarda bulundu.

Programda CİMER’e başvurulan şikayet ve taleplerin her geçen yıl arttığı ifade edildi.

Protokol konuşmalarının ardından CİMER yetkilileri Mustafa Tolga Karaoğlu, Ahmet Reha Kayaoğlu, Ceyda Haşal, İlker Mutlu da CİMER hakkında detaylı eğitimlerini verdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.