Site Rengi

DOLAR 32,3670
EURO 34,9587
ALTIN 2.325,36
BIST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 25°C
Az Bulutlu
Eskişehir
25°C
Az Bulutlu
Cts 26°C
Paz 26°C
Pts 27°C
Sal 18°C

Ahmet Namık Akdoğan’dan Özeleştiri Geldi

Ahmet Namık Akdoğan’dan Özeleştiri Geldi
13.01.2022
A+
A-

BBP MKYK Üyesi Ahmet Namık Akdoğan; ‘dost meclisinde’ ayak üstü yapılan sohbette sarf ettikleri ve o anda orada bulunanların haber malzemesi yapılan sözleri üzerine açıklık getirdi.

BBP MKYK Üyesi Akdoğan şu ifadelere yer verdi:
“Kırk yıldır siyaset ve sivil toplum görevlerimden dolayı sosyal hayatın içerisindeyim. ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’ dolayısıyla gazeteci arkadaşları misafir ettiğimiz bir toplantı tertip ettik. Salona girerken, çoğunu yıllardır tanıdığım on üç basın mensubu arkadaşın, kendi aralarında “cemaat yurtlarının kapatılması” ile ilgili samimi bir ortamda tartıştıklarını gördüm.

Kullandığım kelimeleri tam olarak hatırlamamakla birlikte: “Münferit bir olay yüzünden tüm yurtların kapatılmaması gerektiği…” ve alkollü bir şahıs tarafından katledilen bir kızımızı örnek göstererek, “O zaman meyhaneleri de kapatalım mı?” anlamında bir şeyler söylediğimi hatırlıyorum.
Sonrasında planlanan toplantımız devam etti.
Toplantıda, bu konu ve konuşma hiç gündeme gelmedi. Toplantı sonrasında, iki basın mensubu şahsın, aramızda ayak üstü geçen konuşmayı haber haline getirdiklerini fark ettim. Sonrasında pek çok haber sitesi, konuyu gündeme taşımaya çalıştılar.
Söylediklerimin haklılığı veya haksızlığı üzerinde bir açıklama ve yorum yapmak istemiyorum. Bunun, bugün için bir anlamının da olmadığını düşünüyorum. Düşündüklerimin ifade şekli de yeri de zamanı da uygun değildi. Enes kardeşimizin elim bir şekilde vefatının ardından, böyle bir konu ve şekilde gündeme geldiğim için üzgünüm. Ailesinden, mensup olduğum camiadan ve kamuoyundan özür dilerim…”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.