Site Rengi

DOLAR 32,4281
EURO 34,8195
ALTIN 2.430,39
BIST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Eskişehir 22°C
Az Bulutlu
Eskişehir
22°C
Az Bulutlu
Sal 17°C
Çar 18°C
Per 18°C
Cum 18°C

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar’dan, Başkan Kurt’a “Hodri Meydan

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar’dan, Başkan Kurt’a “Hodri Meydan
18.10.2022
A+
A-

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ali Acar geçtiğimiz günlerde çıkmış olduğu bir televizyon programında Odunpazarı İlçesi’nde artık kangren haline dönüşen Karapınar 2. Etap Gecekondu Önleme Bölgesi projesi ve Erenköy ile Huzur Mahallelerinde yapılması planlanan kentsel dönüşüm ile ilgili yetkinin Kazım Kurt’ta olduğunu, kendisinin engellendiği yönündeki iddialarının ise tamamen asılsız olduğunu vurgulayarak bu konuları karşılıklı olarak canlı yayında görüşmek üzere çağrıda bulundu.

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’tan cevap gelmemesi üzerine Başkan Acar, açıklamasında şunları kaydetti:“Biz dün olduğu gibi bugün de bu sorunun çözülmesi için elimizden geleni yapmaya hazırız. Bu konuyu açıklığa kavuşturmak için karşılıklı olarak görüşmeye de hazırız.

Kazım Kurt’a buradan tekrar sesleniyorum. Hazırsa davetimize icabet eder. Daha önce yapmış olduğum karşılıklı olarak canlı yayına çıkma davetini yineliyorum.”

 

 

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.